omiljeno lice

Renata Končić Minea: 'U ljubavi uživam privatno, a fanovi svakako doznaju sve što trebaju znati'

16.02.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Uz uspješnu pjevačku već sedam godina gradi voditeljsku karijeru u In Magazinu na Novoj TV. Prethodno je radila 'Radnu akciju' i 'Dom iz snova'. Pričala je o tome koliko voli posao, a i na teme iz privatnog života

Renata Končić Minea kaže da joj je na početku dolaska u In Magazin bio izazov uklopiti se u sve. Danas se veseli svakom novom radnom danu provedenom u redakciji i vjerujem da će ih biti još puno. Ne boji se ni ljudi ni kamere, a imala je, kaže, puno sreće u životu jer radi ono što voli.

Društvene mreže su, smatra, neizostavan dio svake javne osobe. Rekla je da je bila puno sretnija kad ih nije bilo. Dugo godina joj je trebalo da se 'ubacim u kotač' i natjera da budem aktivna i to što radi, radi iskreno. Nema potrebu za iskrivljavanjem priča o sebi i ne voli koristiti Photoshop i slično. Voli ostaviti iskren dojam koji želi i koji je pravi.

  • +6
Renata Končić Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Happy FM

Nije tip osobe koji će apsolutno o svemu pričati i zna se da svoj privatni život drži za sebe. I u intervjuima voli govoriti o onome što smatra potrebnim. Zna da sve zanima ljubavni život, ali joj je draže taj dio zadržati za sebe 'nego da danas bude jedna priča, za nekoliko godina druga, a onda za još nekoliko godina treća'. 'Tako sam razmišljala i od svojih početaka i imam dojam da sam o tom dijelu dosta povučena iako ne bih rekla sramežljiva. U ljubavi uživam privatno, a fanovi svakako doznaju sve što trebaju znati', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

Devedesete su po njoj jedan veliki fenomen i nikako se ne može načuditi da u današnje vrijeme kada mladi donose svoje trendove, da su devedesete pronašle svoje mjesto. Obožava koncerte s Ellom i Ivanom Banfić što je vraća u mladost i sretne trenutke. Devedesete u njoj bude lijepu nostalgiju.

Dokle god je publika sluša, voli i želi da pjeva, pjevat će. Nijedna pjesma ne može joj, ističe, toliko dosaditi da je odluči ne pjevati, ma koliko god da je puta otpjevala na pozornici. Kad je riječ o godinama i starenju to, rekla je, ne doživljava kao negativu, jer život nosi svoje. Drži da što se žene i muškarci, prije nauče nositi s time i prihvate to, to bolje. Nije opterećena godinama. Prihvatila se i zavoljela takva kakva je. Zdravo živi i hrani se, vježba. Taj zdravi život omogućit će joj, smatra da živi bolje.