NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI

Razvod Melinde i Billa Gatesa dogodio se puno prije negoli je javnost za njega doznala

19.06.2024 u 20:49

Bionic
Reading

Iako je te 2021. mnoge iznenadila vijest o razvodu Melinde French Gates i Billa Gatesa, za njih dvoje, kao i cijelu njihovu obitelj, to je već bila stara priča, budući da su već godinu ranije krenuli svatko svojim putem

Melinda French Gates i Bill Gates u tajnosti su se rastali čak godinu dana prije razvoda koji je te 2021. šokirao sve. U intervjuu kojeg je 59-godišnja filantropistica dala za Time, Melinda je otkrila kako su ona i sada njezin bivši suprug, 68-godišnji Bill Gates, i prije početka pandemije koronavirusa počeli dogovarati tko će živjeti u njihovog mega vili koju su zajedno kupili.

Melinda je objasnila i kako joj je više od godine dana odvojenog života, nakon 27 godina braka, pomoglo da shvati što želi od njihovog braka, ali i kakva im je budućnost.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Time smo dobili privatnost da sve što trebamo napravimo daleko od javnosti. Prije negoli sam donijela odluku o razvodu, počela sam odvojeni život, zahvalna sam Bogu da sam bila u mogućnosti to napraviti dok pokušavam brinuti o djeci i dok još uvijek pokušavam donijeti određene odluke dok pokušavam raspetljati vlastiti život.

Iako je rekla kako je njezina odluka da se razvede od Billa bila 'osobna stvar', morala je, kaže, razmisliti i o drugim stvarima, prije negoli je donijela konačnu odluku.

  • +2
Melinda French Gates i Bill Gates Izvor: Profimedia / Autor: Greg Allen / PA Images / Profimedia

'Razmišljala sam puno o svoje troje djece, no isto tako sam razmišljala o tome kako će to utjecati na našu Zakladu. To su tri najveće stavke: ja, djeca i Zaklada. Htjela sam biti sigurna da to neće utjecati na to i da će to ostati netaknuto kada pređemo na drugu stranu.'

Iako je, kaže, razvod bio bolan, danas živi 'prekrasan život'.