KAŽE DA PLAĆA PREVIŠE

Razvod Ewana McGregora postaje sve ružniji, a sve zbog alimentacije koju plaća za djecu

03.10.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Iako je papire za razvod podnio još u siječnju ove godine, detalji oko alimentacije za njihovo četvero djece tek su sada došli na red, a slavni glumac Ewan McGregor smatra da previše plaća

Brak koji je trajao 22 godine, tijekom kojih je rođeno četvero djece, na kraju bi Evi Mavrakis i slavnom glumcu Ewanu McGregoru mogao ostaviti gorak okus u ustima. Iako sud još uvijek nije donio službenu odluku, McGregor je odlučio samoinicijativno svojoj uskoro bivšoj supruzi plaćati alimentaciju za djecu, no sada smatra kako je iznos koji izdvaja za njih - prevelik.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S njegovim optužbama, koje su završile na sudu, ne slaže se Eve Mavrakis te smatra da on zapravo uopće ne plaća dovoljno za sve potrebe njihovo četvero djece.

Ewan McGregor podnio je papire za razvod u siječnju ove godine, nakon što je uhvaćen u preljubu s glumicom Mary Elizabeth Winstead. Tijekom 22 godine braka McGregor i Eve Mavrakis dobili su četvero djece: 22-godišnju Claru, 16-godišnje Jamyan i Esther te sedmogodišnju Anouk.

  • +15
Eve Mavrakis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok McGregor inzistira na tome da imaju zajedničko skrbništvo nad troje mlađe djece, Eve Mavrakis želi da isključivo ona ima skrbništvo, a njezin bivši suprug tek pravo posjećivanja.