SPORNA MAKE-UP LINIJA

Kylie Jenner ponovno na udaru kritika iz sasvim opravdanih razloga

06.08.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Najmlađa članica klana Kardashian, Kylie Jenner, prošlog je tjedna najavila novu make-up liniju pod okriljem carstva Kylie Cosmetics s kojim je zaradila titulu najmlađe milijarderke na svijetu, no jedan dio javnosti nije krio preveliko oduševljenje njezinom rođendanskom linijom proizvoda za make-up

Ususret proslavi 22. rođendana kojeg, prema napisima svjetskih medija, planira proslaviti na skupocjenoj jahti Tranquility, Kylie Jenner svoju vojsku fanova prošlog je tjedna obavijestila o lansiranju rođenanske linije proizvoda za make-up.

Ovogodišnja linija, kako je sama otkrila, vrti se oko teme novca i činjenice da ju je ugledni Forbes prošle godine proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. Kolekcija koja uključuje paletu sjenila za oči, nekoliko sjajila za usne i highlightere stiže u ambalaži ukrašenoj znakovima dolara i lažnim novčanicama s likom američkog predsjednika Benjamina Franklina.

O samoj temi nove make-up linije Kylie Jenner, i činjenici da je sjajila i pojedina sjenila u paleti nazvala 'Novac nije sve', 'Radi za to' i 'To si mogu priuštiti', jedan dio javnosti na društvenim mrežama odlučio je oštro reagirati.

'Čini se kako je Kylie Jenner novom make-up kolekcijom javnosti ponovno odlučila dati do znanja koliko je u odnosu na nju siromašna i kakav je osjećaj biti bogat', stoji u komentaru jednog korisnika Twittera.

Kao po pitanju naziva proizvoda, jedan dio javnosti odlučio je kritizirati i pakiranje palete sjenila za oči na kojoj je nespretno istaknut citat 'You're So Money' iz kultnoga filma 'Swingers' snimljenog 1996. godine. Način na koji je navedeni filmski citat istaknut na pakiranju sjenila mnoge je ostavio zbunjenima i mišljenja kako Kylie Jenner svojim fanovima želi poručiti kako ne vrijede ni jednog centa.

Kako bi ublažila očekivane kritike na račun nove linije proizvoda za make-up, Kylie Jenner otkrila je kako novac od njihove prodaje planira donirati u dobrotvorne svrhe.

Ormar Kylie Jenner Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram