ako stožer odluči drugačije..

HRT povrdio: Dora u Opatiji i ove godine bez publike

04.02.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Počelo je odbrojavanje do najvećega glazbeno-scenskog spektakla HRT-a, Dore - izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. S približavanjem datumu natjecanja, otkrivaju se i nove informacije vezane uz samo održavanje

Već je mnogima poznato da će Hrvatska svog predstavnika za sljedeći Eurosong birati 19. veljače, a cijeli šhow će se, već tradicionalno, održati u Opatiji. No, kako stvari stoje zbog nepovoljne trenutne epidemiološke situacije i ove godine će Dora biti u drugačijem obliku od onog na kojeg smo navikli - održat će se bez prisustva publike u dvorani.

'Slijedom vaših brojnih upita oko ulaznica za Doru 2022, nažalost, s obzirom na trenutne epidemiološke mjere, natjecanje će se održati bez prisustva publike u dvorani. No situaciju pratimo i dalje i ako stožer odluči drugačije, svakako ćemo informaciju odmah podijeliti s vama', stoji na Facebook stranici Dora HRT.

📣❗️Slijedom vaših brojnih upita oko ulaznica za #Dora2022, nažalost, s obzirom na trenutne epidemiološke mjere,...

Objavljuje Dora HRTČetvrtak, 3. veljače 2022.

Natjecanje će voditi Duško Ćurlić, pjevačica, ali i naša svojedobna predstavnica na Eurosongu Franka Batelić Ćorluka te mlada glumica varaždinskog HNK i dobitnica Zlatnog studija za novo kazališno lice 2019. godine, Elizabeta Brodić.

  • +8
Dora 2022. voditelji Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT

Inače, na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Torinu, Hrvatska će nastupiti u drugom dijelu prve polufinalne večeri - 10. svibnja, a veliko finale je 14. svibnja.

After an exciting afternoon in the wonderfully glamorous Palazzo Madama, we now know how the #Eurovision 2022...

Objavljuje Eurovision Song ContestUtorak, 25. siječnja 2022.