skladni par

Rakitićeva Raquel objavila nove zavodljive fotografije, jedna je i sa suprugom koji je pozirao bez majice

14.06.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Premda su sljedbenici i prije 'otkidali' na fotografije koje je objavljivala supruga Ivana Rakitića, zanosna Raquel Mauri posljednje vrijeme nogometaševa supruga pratitelje časti sve atraktivnijim prizorima i podiže temperaturu na društvenoj mreži. Ističe svoje atribute u oskudnim krpicama, a ovih dana je pokazala jednu iz serije sličnih fotografija nastalih na plaži na kojoj je pozirala sa suprugom

Na zajedničkoj fotografiji Raquel Mauri je u bijelim, kratkim hlačama i topiću s detaljima od čipke te ima maramu vezanu oko glave, kakvu smo je mogli vidjeti na nekoliko zadnjih objava, a Ivan Rakitić je ponosno pokazao svoj osunčani, isklesani torzo.

Čim je atraktivna Španjolka objavila fotografiju, njezin zaljubljeni suprug je komentirao 'Volim te'. Supružnicima su se zredali oduševljeni komentari pustih pratitelja koje par ima na društvenim mrežama. Što na španjolskom, što na hrvatskom, a i u kombinaciji, pohvale za outfit još uvijek pljušte.

Inače, Raquel i Ivan će uskoro proslaviti osmu godišnjicu braka, a sudeći prema onome što nerijetko objavljuju na Instagramu, obožavanja i romantike u njihovu odnosu ne nedostaje.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia