ISTAKNULA SVE ADUTE

Atraktivna je, nema što: Pale su nove fotografije Raquel Mauri u kupaćim kostimima

04.06.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Već je mnogima poznato kako supruzi našeg nogometnog superstara Ivana Rakitića, mediji često tepaju da je jedna od najljepših supruga nogometaša. Svake godine počasti serijom svojih trendi kupaćih kostima, a tradiciju nastavlja i ove sezone

Raquel Mauri i sama je postala svojevrsna zvijezda uz svog slavnog supruga, domaćeg nogometaša, a i posljednjim fotografijama ponovno je oduševila svoje obožavatelje. Za Ivana svi znaju da je u svakodnevnom treningu i fit linija je nešto što mu je u opisu posla, ali tijelo njegove drage nakon dva poroda, izgleda odlično.

Uz to, po tko zna koji put pokazala je da prati i 'beach' trendove. I ove godine glavnu riječ vode jednodijelni kupaći kostimim pa se tako nedavno atraktivna Andalužanka pokazala u crnoj varijanti s dekolteom do pupka, a na najnovijoj fotografiji pozira pored bazena u nešto decentnijem izdanju, jednodijelnom badiću sa cvjetnim utorkom.

I nekoliko dana ranije imala je ljetni stil bez greške. Uz dvodijelni bijeli kupaći kostim Rakitićeva draga isfurala je svijetlo plavi pareo, slamnati ceker i šiltericu ukrašenu školjkicama. Kako svake godine sa svojim izdanjima za plažu uskladi i svoje djevojčice Altheu i Adaru, uskoro možemo očekivati i takve fotografije.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia