puca od sreće

Rakitićeva Raquel se pohvalila čime ju je suprug razveselio na Dan žena

09.03.2023 u 15:23

Bionic
Reading

Prošao je Dan žena. Poznate dame čestitale su i pohvalile se onime što su dobile od svojih najmilijih, a i supruga Ivana Rakitića nije odoljela a da ne pokaže 'svoje'

Raquel Mauri nedavno je na Instagramu pokazala kako ona i kći Althea plešu na Shakirin novi hit. Od svega joj je najdraže pokazivati svoje skupocjene krpice, a posebno se voli pohvaliti i svojim sretnim ljubavnim životom kojeg vodi s nogometašem Ivanom Rakitićem.

Zaljubljeni suprug ju je naravno iznenadio za Dan žena i to s desertom od banana i čokolada posloženim i obliku srca. 'Moj desert za dan žena', opisala je fotografiju s Rakitićem koji u rukama drži pladanj s desertom.

Već je mnogima poznata priča o njihovom sudbinskom susretu koji je razultirao brakom. Rakitić i Raquel su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu. Danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a na društvenim mrežama se redovito može vidjeti kako izgleda njihova idila.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Julio Munoz