EMILY DESCHANEL

Punih 12 godina bila je zaštitno lice hit serije 'Kosti', a sada je otkrila zašto je toliko dugo izbivala s malih ekrana

05.09.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Na prvi spomen imena Emily Deschanel, svima prvo padne na pamet uloga koja joj je obilježila život - ona u seriji 'Kosti'. Nakon dvogodišnje stanke, Emily se vraća na male ekrane kao psihijatrica u trileru 'Devil in Ohio', kojeg sada možemo pratiti i zahvaljujući Netflixu

Zahvaljujući Netflixu, koji se pobrinuo da u svoj bogati program uvrsti i triler seriju 'Devil in Ohio', opet imamo prilike uživati u glumi 45-godišnje Emily Deschanel. Za slučaj da vam ime zvuči poznato, riječ je o sestri glumice Zooey Deschanel, ali i glumici iz krimi serije 'Kosti', čije je zaštitno lice bila punih 12 godina.

U novom projektu, kojeg je snimila nakon dvije godine pauze, koliko joj je bilo potrebno da se odmori od 'Kosti', Emily glumi bolničku psihijatricu Suzanne Mathis, a cijela serija od osam epizoda, snimljena je po istinitom događaju o liječnici koja je prekršila protokol kako bi spasila tinejdžericu koja je pobjegla iz sotonističkog kulta.

A upravo ta priča bila je glavni razlog zbog kojeg je Emily pristala na angažman. Kako je rekla, budući da je ona i sama mama, u potpunosti joj je nezamislivo da neka osoba može vlastitiu djecu predati u ruke sotonističkog kulta.

  • +6
Emily Deschanel Izvor: Profimedia / Autor: Leon Bennett / Getty images / Profimedia

'Većinu života provela sam uvjerena da postoje samo dobro i zlo, crno i bijelo. A onda u jednom trenutku shvatiš da postoje i ti sivi dijelovi u koje ne zalaziš. Ne možeš uvijek znati kako reagirati u određenoj situaciji, da razlučiš dobro od lošeg', priznala je Emily Deschanel koja je potom rekla kako se njezin novi like liječnice Mathis itekako razlikuje od Temperance Brennan koju je glumila u 'Kostima'.

Kako bi se čim bolje pripremila za ulogu psihijatrice, razgovarala je puno sa stručnjacima, ali i s osobom koja dobro poznaje osobu koja je kroz sve ovo prošla. Ipak, jedino s kime nije pričala stvarna je žrtva, koja je ostala za javnost anonimna.

Devil in Ohio Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Prisjećajući se uloge u seriji 'Kosti' koja ju proslavila i koja je punih 12 godina postizala nevjerojatan uspjeh, rekla je kako je razlog u tome što je imala sve što ljudi vole - imali su grozna, mrtva tijela, rješavali su zločine uz pomoć znanosti i dobri su u većini slučajeva pobjeđivali.

'Za razliku od Davida Boreanaza, koji je nakon završetka odmah uletio u drugu seriju, za mene je to bila posljednja stvar koju bi napravila. Trebao mi je odmak i odmor. Zbog toga sam i uzela pauzu od dvije godine. Željela sam to vrijeme provesti sa svojom djecom', priznala je Emily Deschanel dodavši kako se zapravo osjećala iscrpljeno.

Serija 'Kosti' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Sretna sam što ne moram prihvatiti svaki posao, a i suprug mi radi, stoga sam u privilegiranoj, divnoj poziciji. Uz to, željela sam istražiti i neke nove stvari sa svakim novim angažmanom, a važno mi je i da ne budem previše odvojena od obitelji. Kada prihvaćam neki projekt puno je stvari koje uzimam u obzir.'