ZOOEY DESCHANEL I JACOB PECHENIK

Nakon četiri godine braka razvodi se još jedna holivudska glumica

06.09.2019 u 23:20

Bionic
Reading

Malo je reći da se javnost danas šokirala nakon što se doznalo da zvijezda serije 'Nova cura', Zooey Deschanel i producent Jacob Pechenik, nakon četiri godine braka kreću svatko svojim putem

Nakon samo četiri godine braka, tijekom kojih su dobili i dvoje djece, glumica Zooey Deschanel i producent Jacob Pechenik odlučili su okončati svoj brak.

'Nakon dugo razmišljanja i razgovora, shvatili smo da smo puno bolji kao prijatelji, poslovni partneri i roditelji nego kao životni partneri. Ostajemo zajedno u našem biznisu, a ono što nam je najvažnije, naša su djeca. Hvala što poštujete našu privatnost u ovim trenucima', stoji u službenoj objavi koju je njihov glasnogovornik dao za časopis People.

  • +3
Zooey Deschanel i Jacob Pechenik Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, Shutterstock Editorial

39-godišnja Zooey Deschanel i 47-godišnji Jacob Pechenik upoznali su se na snimanju komedije Billa Murrayja 'Rock the Kasbah', a da su zaručeni potvrdili su u siječnju 2015. godine. Tog istog ljeta vjenčali su i nekako u isto vrijeme dobili prvo zajedničko dijete, djevojčicu Elsie, a dvije godine kasnije i sina Charlieja.