HOLLYWOOD U WINDSORU

Pogledajte tko je sve došao na vjenčanje godine: Amal Clooney, Serena Williams, Oprah, Beckhamovi..

  • G.R.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 15:39
  • Objavljeno 19.05.2018 u 11:10
Bionic
Reading

Tri sata uoči vjenčanja godine, počeli su pristizati prvi gosti u kapelicu St. George u kojoj će Meghan Markle i princ Harry razmijeniti bračne zavjete točno u 13 sati

U kapelicu su pristigli prvi gosti, među kojima se nalazi i brojna mladoženjina rodbina, uključujući ujaka Earla Spencera, ali i poznata lica iz svijeta showbiza. Među prvi u kapelicu je pristigao glumac Idris Elba u crnom Gucci odijelu, koji je nedavno gostovao kao DJ u Zagrebu.

Odmah za njim stigla je i Oprah Winfrey u blijedo roza haljini koju potpisuje Stella McCartney s velikim bogato ukrašenim šeširom Philipa Treacyja.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pozivnicu za vjenčanju je dobio i pjevač James Blunt, koji se s princom Harryjem zna već dugo budući da su obojica bila u vojsci.

Na vjenčanje je stigla i cijela obitelj Middleton, Kateini roditelji, brat i sestra Pippa sa supugom Jamesom Matthewsom. Pippa je odjenula haljinu s cvjetnim uzrokom brenda The Fold i sandale Jimmy Choo.

U kapelicu su pritigli George Clooney i njegova supruga Amal Clooney, koja će definitivno biti jedna od najbolje odjevenih uzvanica na kraljevskom vjenčanju. Amal se pojavila u prekrasnoj zagasito žutoj haljini, nijanse senfa sa zanimljivim detaljem na stražnjem dijelu s potpisom Stelle McCartney, a uz nju nosi šešir odgovarajuće boje.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Očekivano, na vjenčanju je i bračni par Beckham, a Victoria se odlučila za tamnoplavu haljinu s vlastitim potpisom i maleni šeširić.

Stigli su poznati komičar i voditelj James Corden, ali i Meghanina dobra prijateljica, glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra.

Tu je i Meghanina ekipa iz serije 'Suits', Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Gina Torres...

Na vjenčanje je u blijedo roza haljini stigla i tenisačica i dobra Meghanian prijateljica Serena Williams. Nakon uzvanika iz svijeta poznatih na ceremoniju je stigla i Sarah Ferguson, bivša supruga Harryjeva strica Andrewa.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal