25. LIPNJA

Prvi veliki koncert Daleke obale na Ljetnoj pozornici Opatija

17.06.2021 u 13:17

Bionic
Reading

Još je tjedan dana do prvog velikog koncerta omiljene hrvatske rock grupe Daleka obala na Ljetnoj pozornici Opatija, a fanovi su svoju vjernost iskazali kroz veliki interes te je u prodaji ostalo još samo 100 ulaznica za ovaj veliki ljetni događaj

Njihovi su brojni hitovi pratili generacije u odrastanju, slaveći prve ljubavi, prijateljstva, odlaske na more, ljeto, sunce, fešte i sve druge lijepe životne.

Nakon duge pauze, vraćaju se jači nego ikad s novim pjevačem, ali sa starim hitovima. Publika će se tako prisjetiti veselih pjesama poput '14 palmi', 'Tonka', 'Noć je prekrasna', ali i po prvi puta čuti uživo nove hitove 'Lipi dani', 'U raggaeu je spas' i 'Od tebe ća', kao i neke koje će se tek naći na novom albumu čiji se izlazak očekuje uskoro, stoji u priopćenju. Početak koncerta je u 21 sat, a mole se posjetitelji da pri samom ulasku u prostor Ljetne pozornice nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja. Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje.