SVE JE BILO JASNO

Prvi problemi Meghan Markle s kraljevskom obitelji počeli su samo četiri dana nakon glamuroznog vjenčanja: 'Svi smo bili apsolutno očarani, ali i zaprepašteni'

15.06.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Svega četiri dana nakon što je službeno dobila titulu vojvotkinje i postala supruga princa Harryja, tada petog u redu za prijestolje, Meghan Markle započela je svoj rat s moćnom kraljevskom obitelji

Mnogo je verzija priče o tome kako je i zašto Meghan Markle odlučila napustiti Veliku Britaniju zajedno s princom Harryjem. No, sve priče zapravo u svojoj srži spominju svađe temperamentne Amerikanke s ostatkom britanskog kraljevstva.

Posljednja u nizu koja je odlučila na vidjelo iznijeti svoju stranu priče je autorica Lady Colin Campbell čija će knjiga ‘Meghan i Harry: Prava priča’ biti izdana krajem srpnja. Upravo u svojoj knjizi, autorica govori o nizu događaja kojima je i sama svjedočila, a koji su je uvjerili da se Meghan zapravo neće dugo zadržati unutar palače.

'Poznajem velik broj ljudi koji su zbilja polagali nade u Meghan. Isto tako, znam koliko se kraljevska obitelj trudila 'investirati’ u Meghan i njezinu budućnost u Velikoj Britaniji', rekla je Campbell te dodala kako je i sama bila sretna što britansko kraljevstvo dolaskom Meghan započinje jednu sasvim novu, do sada neviđenu eru.

'Milijuni su klicali upravo Meghan, milijuni su došli iskazati joj podršku na dan vjenčanja. Sama sam navijala za Meghan i njezin uspjeh, emotivno nabijena svime što nas čeka dolaskom jedne Amerikanke Afroameričkih korijena na dvor. Svi koje poznajem, uključujući aristokraciju, navijali su za njezin uspjeh. No, jako brzo postalo je jasno da njezin put i prilagodba neće biti tako laki', rekla je autorica.

Lady Campbell otkriva kako se prvi veći problem kraljevske obitelji i nove snahe dogodio svega četiri dana nakon njezina vjenčanja u Windsoru.

Tada smo Meghan Markle, novopečenu vojvotkinju od Sussexa mogli vidjeti na vrtnoj zabavi princa Charlesa u Buckinghamskoj palači. Svima se zapravo urezao u pamćenje taj susret zbog simpatičnog incidenta na bini, kada je princa Harryja napala pčela, a Meghan Markle nije mogla suzdržati smijeh. 

‘Ne mogu to točno ponoviti, sve je napisano u knjizi, ali ono što mogu reći je da se nešto dogodilo na prvoj vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači ... svi smo bili apsolutno očarani, ali i zaprepašteni. Vidjelo se da stvari neće izaći na dobro', tajanstveno je u sklopu svoje promocije otkrila 70-godišnja autorica.