POHVALILA SE

Lana Jurčević iskopala staru fotografiju: 'Što sam starija, sve sam zadovoljnija'

25.10.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Pjevačica je nedavno boravila u Americi a po povratku u Hrvatsku se posvetila svojim glazbenim obavezama. No, kao jedna od najaktivnijih i najpraćenijih domaćih izvođačica na Instagramu, ne propušta svakodnevno zabaviti svoje fanove na različite načine. U svojoj arhivi Lana Jurčević je pronašla fotografiju nastalu prije četiri godine na kojoj pozira u zanosnom izdanju, a evo što je uz nju poručila

Lana Jurčević osjetila je potrebu da uz fotografiju na Instagramu podjeli svoja razmišljanja kako je s godinama sve zadovoljnija sama sa sobom.

'Šljakerske ruke su i dalje tu (malo sam zamutila žile jer bi mislili da radim na baušteli). Ali kad kopam po starijim slikama, ne uspoređujem toliko kako sam izgledala, nego točno osjećam svoju energiju i fazu u kojoj sam bila tada, kroz sliku. A što sam starija, sve sam zadovoljnija kuda idem i tko sam. Ok je ponekad i sjesti i odmoriti se, dati si vremena za sve. Nema žurbe. Pobjegla sam ja jednom u Afriku, među planine, ni blizu civilizaciji, na mjesec dana. Jedina i najbolja pauza mog života', napisala je.

Lana više nije samo uspješna pjevačica nego i poduzetnica. Početkom ljeta predstavila je svoj novi poslovni pothvat i otkrila da se 'bacila' u beauty vode okrenuvši svoj brend. Uz to, sve je aktivnija i u manekenskome svijetu. Kao jedno od zaštitnih lica kozmetičke kuće nedavno se uputila u New York.

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic