nova ljubav

Prošlo je skoro godinu dana: Bivši suprug Ive Šulentić ponovno ljubi?

23.06.2020 u 13:09

Bionic
Reading

Mnoge je iznenadilo kad je HTV-ova voditeljica za tportal potvrdila je da je njezina bračna sreća s Igorom Mikloušićem došla svom kraju. Doktor psihologije navodno ima novu djevojku

Kako piše Story Igor Mikloušić ljubav je našao s Lejlom Seferagić, šogoricom direktora Fashion.hr-a Vinka Filipića. Da su zajedno, počelo se šuškati nakon što je Lejla objavila fotografiju s Igorom na svom Instagramu kojeg je ubrzo zaključala.

Podsjetimo, Iva Šulentić i Igor Mikloušić nakon četiri godine veze vjenčali su se u rujnu 2016. godine u crkvi Sv. Franje Ksaverskog. Nakon toga se sa svojim uzvanicima zajedno zaputili na svadbeno slavlje u zagrebačku Laubu. Iva je blistala u vjenčanici dizajnerice Matije Vuice.

Uz doktora psihologije, voditeljica je otkrila strast prema letenju pa je šesto s njim odlazila na let balonom, a čak je i na njihovom vjenčanju dio scenografije bila košara balona. Uz to voljeli su i zajedno putovati. Par se godinama doimao idilično, a onda je Iva u kolovozu prošle godine za tportal obznanila:

'Istina je da smo se Igor i ja razišli. Na žalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću'.