GEORGE MICHAEL

Prošlo je mjesec dana od smrti, evo novih detalja

25.01.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Slavni pjevač George Michael nikako ne može počivati u miru. Iako je umro prije točno mjesec dana, njegovo tijelo još uvijek nije pokopano jer se još uvijek čekaju dodatni toksikološki nalazi kako bi se odredio točan uzrok smrti. I dok je njegovo tijelo i dalje na patologiji, ispred njegova londonskog doma polako se miču tisuće buketa, svijeća i pisanih poruka, a njegovi obožavatelji potpisuju peticiju kako bi se napravila memorijalna klupa u njegove omiljenom parku Hampstead Heathu

Prošlo je točno mjesec dana otkako je na sam Božić preminuo slavni pjevač George Michael, a njegovo tijelo još uvijek nije sahranjeno. Buketi, svijeće i napisane poruke polako se uklanjaju ispred njegove kuće, a obožavatelji potpisuju peticiju kako bi gradska uprava dopustila da se napravi memorijalna klupa i to ni manje ni više nego u parku Hampstead Heath.

Svi pjevačevi obožavatelji dobro znaju ime tog parka, budući da je i pokojni George Michael sam priznao kako je u tom parku, nedaleko od svog doma, rado i često boravio. Inače, taj park je omiljeno sastajalište gay zajednice u sjeverozapadnom Londonu, a George Michael je prije nekoliko godina još otkrio kako je tamo znao otići kako bi upoznao nepoznate muškarce s kojima je potom stupao u seksualne odnose.

With George Michael at Wembley! #80s #style

Fotografiju objavljuje Boy George (@boygeorgeofficial)

Prošlog tjedna pjevačev rođak Andors Georgiou otkrio je za BBC kako je on uvjeren kako je George Michael umro od koktela droge i alkohola te kako je slučajno uzeo preveliku dozu nečega. Novinarki je otkrio i kako su teške droge, nakon godina apstinencije, ponovno stvorile ovisnost kod slavnog pjevača, no da se nije radilo o heroinu, već o cracku i kokainu, koje su mu bile omiljene.

Boy George otkrio je sve o svom odnosu s Georgeom Michaelom

Svoj odnos s Georgeom Michaelom jučer je pojasnio i Boy George. Dvojica pjevača bili su veliki rivali 80-ih, no Boy George je rekao da je to bilo normalno za te godine, kada su svi koji su se bavili glazbom bili u svađi i jedan o drugome plasirali tračeve. U emisiji 'Watch What Happens Live with Andy Cohen', voditelj je isprovocirao Boy Georgea pitanjima je li istina da su njih dvojica bili u svađi, osobito jer su se u isto vrijeme počeli baviti glazbom i postali slavni.

'U ranim danima bili smo jedno drugome konkurencija. Oboje smo se zvali George, oboje smo se bavili soul glazbom. S vremenom sam počeo cijeniti ono što je radio kao glazbenik, kao i njegov talent', rekao je Boy George te dodao kako ipak nisu bili toliko bliski da bi znao njegove osobne probleme. 'Čitao sam, naravno, o svemu u medijima, a on sam nikada nije dao ljudima da mu se približe. Držao je sve podalje od sebe.' Na pitanje novinara o njihovoj svađi, odnosno ljutnji Boy Georgea na svog kolegu, jer George Michael dugo vremena nije želio otkriti svoju seksualnu orijentaciju, Boy George je otkrio kako su njih dvojica to odavno riješili.

Boy George o svađi s George Michaelom Autor: Youtube