KRISTIJAN RAHIMOVSKI

Prošlo je godinu dana od smrti Akija Rahimovskog, njegov sin objavio dirljiv video: 'Nedostaješ tata...'

22.01.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Točno godinu dana prošlo je otkako nas je iznenada napustio pjevač Parnog valjka, Aki Rahimovski. Emocije, zbog njegovog odlaska, i dalje su jake, osobito među članovima njegove obitelji, a na društvenim mrežama oglasio se i njegov sin Kristijan

Kada se 22. siječnja 2022. počela širiti vijest o smrti Akija Rahimovskog, malo je tko mogao povjerovati u takvo što. Nitko jednostavno nije bio spreman na takav iznenadni odlazak legendarnog pjevača grupe Parni valjak.

Iako je od njegove smrti prošla godinu dana, sve je još uvijek friško i emocije su i dalje jake, osobito među članovima njegove obitelji, koja se teško pomirila s njegovom smrću.

Na svom Instagram profilu, na godišnjicu očeve smrti, dirljivim se videom oca prisjetio i njegov sin, pjevač Kristijan Rahimovski.

Snimka je nastala na nekom koncertu ili dodjeli nagrada, a dok u pozadini pjeva Jelena Rozga, otac i sin Rahimovski snimaju video.

Aki Rahimovski Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Uz objavu, Kristijan je napisao: 'Nedostaješ tata... Ništa manje ne boliš nego prije... Možda s vremenom... Borim se s tom nekom tugom u sebi kao sa vjetrenjačom, uzalud... Možda s vremenom... Spavaj mirno tata... Tu si čuvam te, svi te čuvamo... Spavaj mirno...'