najpoznatije kino u gradu

Proslavite 8.4. drugi rođendan kina Kaptol Boutique Cinema uz filmove, svirku i niz pogodnosti!

05.04.2019 u 12:55

Bionic
Reading

Ne propustite rođendanski dan kina u ponedjeljak, 8. travnja jer tog dana možete uživati u pogodnosti 1 + 1 gratis za: kinoulaznice i rođendanski meni (srednje kokice i piće ) dok je cijeli dan u baru aktivna sjajna ugostiteljska ponuda po super cijenama. Od 21 sat vas očekuje i live nastup Nike Turković

Kino koje je poznato po fenomenalnom ambijentu i konceptu, slavi drugi rođendan! Od filmskih naslova u ponedjeljak ćete moći pogledati odlične naslove iz kojih izdvajamo: komediju Ufuraj se i pukni, crtiće Korgi: kraljevski pas velikog srca ili Dumbo, akcijsku avanturu Shazam!, romantičnu dramu Na plaži Chesil, Kapetanicu Marvel, triler Opsadno stanje, a za sve fanove tu je i dalje Bohemian Rhapsody! Na dan rođendana nije aktivna boutique usluga koja uz kinoulaznicu uključuje i piće u baru, a ulaznice su dostupne online i na blagajnama kina. Očekuju vas i pokloni iznenađenja.

Kaptol Boutique Cinema do sada je ugostio vrhunske premijere, prestižne evente i konferencije te producira vlastite programe koji uz redovne posjetitelje, konstantno privlače novu publiku.

A što vam Kaptol Boutique Cinema priprema u 2019.?

Filmska večer za savršeni ženski provod, 'Très Chic', i ove će godine predstaviti niz sjajnih filmova kojima prethodi druženje u baru te pokloni iznenađenja u très chic vrećici za svaku posjetiteljicu. Ljubitelji filma i vina mogu uživati u večeri 'Kino & Vino' jer se tu uz wine tasting mogu kušati i vrsni sirevi prije filma. 'Premijera za gospodu' je novi projekt pokrenut krajem godine koji uz filmove koji se više obraćaju muškoj publici, nude i doživljaje poput barber shopa, kvalitetne literature ili prigodnog pića u baru. Planirajte Très Chic 2. svibnja s filmom 'Zavedi me ako možeš' (Charlize Theron) dok će sljedeće 'Kino & Vino' bit će krajem travnja.

Kaptol Boutique Cinema je nedavno ugostio ekskluzivnu studijsku snimku 'Josipa Lisac live from Croatia Records studio', a 9. svibnja vas očekuje i premijera koncertne snimke Prljavog Kazališta s Kranjčevićevog stadiona, uz tehnološku čaroliju 5.1. zvuka i 4 K slike s nezaboravnog koncerta kojem je svjedočilo više od 30 000 ljudi!

U lipnju vas od posebnih programa očekuje filma 'McQueen' o enfant terribleu britanske mode, dizajneru Alexanderu McQueenu dok ćete samo 7. lipnja moći pogledati satelitski prijenos uživo grupe Taket That iz Cardiffa u okviru velike svjetske turneje.

Posjetite stranicu za rođendansku ponudu 8. travnja i uživajte u predivnom ambijentu ovog zagrebačkog boutique kina.