omiljena gLumica

Cameron Diaz otkrila zašto se povukla iz Hollywooda

13.06.2017 u 14:17

Bionic
Reading

Svoju je posljednju ulogu imala 2014. i od tada je ne viđamo na filmskom platnu. Hoćemo li ponovno gledati omiljenu zvijezdu komedija Cameron Diaz ili je ovo sve od nje, otkrila je u svom zadnjem intervjuu

Prije tri godine, kada je imala ulogu u mjuziklu 'Annie', Cameron Diaz odlučila se posvetiti ljubavnom i obiteljskom životu koje je tijekom godina, dok je vladala filmskom industrijom, uvijek patio.

'Samo sam otišla kada više nisam znala reći tko sam i bilo je zaista teško suočiti se s time', priznaje 44-godišnjakinja te dodaje kako se povukla jer je osjećala potrebu da dođe sebi. Nakon 23 godine staža odlučila je uzeti vrijeme za sebe.

Veliku ulogu u tome igrao je i njezin suprug Benji Madden, gitarist i glazbenik za kojeg se udala 2015., nakon samo sedam mjeseci veze.

Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zašto je on onaj pravi, objavila je rekavši: 'Mislim da je samo stvar u tome što do tada nisam srela svog današnjeg supruga. Imala sam dečke prije njega i moram priznati da zaista postoji razlika između muža i dečka. Imam supruga koji mi je partner u svemu.'

I know I'm a California girl, but winter makes me SO HAPPY!! #seasons

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Osim toga, otkrila je da su njih dvoje zapravo jako različiti, ali spajaju ih iste vrijednosti i pogledi na život.

'Na neki način suprug mi je uspio pokazati kako je biti u odnosu u kojem su muškarac i žena jednaki u svemu. Nikad to nisam doživjela i nikad nisam bila voljena na takav način. Gledam ga svaki dan i vidim u njemu veliku inspiraciju i mislim da sam prava sretnica', otkriva zgodna i vitka plavuša koja je nekad hodala s Justinom Timberlakeom, Jaredom Letom i Alexom Rodriguezom, danas dečkom pop dive Jennifer Lopez.

Beautiful 💛 #camerondiaz #young #beautiful

A post shared by Vintage is life babe (@oldandgoldvibes) on

Simpatična glumica koju pamtimo po angažmanima u raznim komedijama, u kojima je oduševljavala publiku svojim talentom, ali i izgledom, ovom prilikom nije otkrila planira li se uopće i kada vratiti filmskim ulogama.