JEDVA SU ČEKALI

Proljetna putovanja domaćih parova: Svi su iskoristili prve tople dane za odlazak u inozemne destinacije

13.05.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Gotovo dvije godine putovanja su zapravo bila nemoguća zbog pandemije koja je blokirala svijet. Zato su prve slobodne dane, gotovo nikakve restrikcije i toplo vrijeme, brojni domaći parovi iskoristili za bijeg iz Hrvatske

Brojne europske destinacije ponovno doživljavaju svoj turistički procvat. Sve više letova ide prema Parizu, Rimu, Barceloni, Istanbulu, a na njima su vrlo često i naše poznate face koje su se zaželjele putovanja nakon dvije godine pandemije.

Ovih dana romantično su si putovanje priuštili Nives i Goran Ivanišević koji uživaju u prekrasnom Rimu. Sa sobom su u avanturu po Italiji poveli i sina Olivera, koji naprosto uživa u suncu i šetnjama Rimom i Vatikanom. Nives se s nekoliko obiteljskih fotografija pohvalila na Instagramu te pokazala kako su se proveli, gdje su odsjeli i što su objedovali.

Obiteljski odmor iz snova ovih dana imaju glumica Petra Kurtela, njezin suprug Igor te sin Relja. Tročlana obitelj otputovala je u Pariz povodom Igorovog rođendana, a tamo se sjajno provode. Lijepo vrijeme ide im u prilog te uspješno danima lutaju kroz šarmantne ulice Pariza. Priuštili su si i vožnju Seinom, koja je oduševila njihovog mališana.

Ništa manje ne uživaju ni supružnici Filipović. Tarik i Lejla ovih su dana pobjegli do Novog Sada i Petrovaradina. Jedan pogled na Instagram Storyje nekadašnje misice otkrio je da su tamo uživali u šetnjama, druženju s prijateljima, u raznim delicijama, spravljenim u jednom tamošnjem restoranu, a onda su s poznate tvrđave promatrali svijet oko sebe.

Istanbul su za svoju proljetnu destinaciju pak odabrali Nataša Janjić i Nenad Medančić, kojima je ovo ujedno i odmor od djece, a koju vjerojatno čuvaju Natašini roditelji. Naime, glumica se nedavno pohvalila kako je zahvalna svojim roditeljima koji su privremeno iz Dalmacije doselili u Zagreb kako bi joj pomogli pri čuvanju sina i kćeri.

Koliko je Nataši nedostajao bezbrižan odmor pokazala je već pri dolasku u zagrebačku zračnu luku, a kada je otkrila da je zaboravila masku, covid potvrdu i potpuno ležerno krenula na put u Tursku.

‘Osvojio me ovaj grad o kojem sanjam već 20 godina i ispunio sva moja očekivanja. Vraćam se sigurno, ali daj mi još samo malo’, rekla je Janjić nakon što je nekoliko dana provela u Istanbulu.