'THE ME YOU CAN'T SEE'

Zvijezda trailera dokumentarne serije o mentalnom zdravlju bio bi princ Harry, da se nisu pojavili Meghan i Archie

17.05.2021 u 21:20

Bionic
Reading

U ponedjeljak je objavljen prvi trailer nove dokumentarne serije o mentalnom zdravlju u kojem je glavna zvijezda trebao biti princ Harry, ali obožavatelje su oduševili Meghan Marle i maleni Archie u cameo ulozi

'Rezultate ove godine osjećat ćemo desetljećima. Djeca, obitelji, muževi, žene', izgovara glas 36-godišnjeg vojvode od Sussexa, a u kratkim isječcima koji se izmjenjuju tijekom njegovog govora pojavljuju se Meghan i dvogodišnji Archie koji poput profesionalca gleda ravno u kameru.

Serije koja bi premijerno trebala biti prikazana u petak, stvorena je s idejom dijeljenja iskrenih razgovora o mentalnom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti, prenosi Us Weekly priopćenje za javnost.

Princ Harry je samo jedan od slavnih osoba koji će svoju priču ispričati u dokumentarcu, a u traileru se osim njega mogu vidjeti i Lady Gaga, Glenn Close, chef Rashad Armstead, NBA igrači DeMar DeRozan i Langston Galloway te olimpijska boksačica Virginia Fuchs.

Gosti će zajedno s Harryjem podijeliti svoje životne priče o izazovima mentalnog zdravlja i otkriti načine svoje borbe za emocionalnu dobrobit kako bi destigmatizirali vrlo neshvaćenu temu i ulili nadu gledateljim spoznajom da nisu sami.

Princ Harry, Meghan Markle i Archie u dokumentarcu o mentalnom zdravlju Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U isječku iz trailera princ Harry otvoreno iznosi svoja razmišljanja o mentalnom zdravlju.

'Donošenje odluke o traženju pomoći nije znak slabosti. U današnjem svijetu, više nego ikad, to je pokazatelj snage', rekao je Harry.

U nastavku trailera potom vidimo mladog princa Harryja na sprovodu njegove majke princeze Diane, koja je poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine kad je njemu bilo samo 12 godina.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

O svom je mentalnom zdravlju Harrry razgovarao i s Daxom Shepardom u njegovom podcastu 'Armchair Expert', otkrivši kako u čast majci svoju platformu želi koristiti za pomoć drugima.

'Jednom kad sam krenuo s terapijom, odjednom mi se učinilo kao da je mjehur pukao. Izvukao sam glavu iz pijeska, dobro je otresao i rekao: 'U privilegiranom si položaju, prestani se žaliti i prestani misliti da želiš nešto drugačije – napravi ovo, jer nema drugog izlaza'. Kako ćeš drugačije raditi ove stvari, kako ćeš mamu učiniti ponosnom i koristiti ovu platformu da stvarno utječeš na promjene', podijelio je svoja razmišljanja princ Harry.

Dokumentarna serija 'The Me You Can’t See' premijerno će biti prikazana u petak, 21. svibnja, na Apple TV +.