UŽIVA U BRAKU

Priyanka Chopra ne planira širenje obitelji i vjeruje da će joj se djeca dogoditi

12.02.2019 u 19:02

Bionic
Reading

Nakon raskošnog i višednevnog vjenčanja kojim su glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas krajem prošle godine punili medije, par se vratio svojim poslovnim obvezama. Novinare okupljene na promociji Choprinog novog filma u Los Angelesu ipak su više zanimali njezin privatni život i planovi

Jedna od najljepših žena svijeta uživa u mladenačkom životu sa suprugom Nickom Jonasom, a iako se ne žuri s proširenjem obitelji kaže da će biti spremna za mijenjanje pelena kad se to dogodi.

'Znamo oboje da je to nešto što se mora dogoditi, ali ne razmišljam previše o tome. Oboje smo vrlo angažirani, volimo svoje poslove za koje kao da smo vjenčani i snažno se podržavamo u radu. Stoga sam sigurna da će se to dogoditi na organski način', rekla je 36-godišnja glumica novinarima ne premijeri svoga novog filma 'Isn’t It Romantic' u Los Angelesu.

O planovima oko roditeljstva novopečeni bračni par progovorio je nedavno za časopis People, a Chopra je tom prigodom rekla kako definitivno žele djecu i kad za to dođe vrijeme da će se i dogoditi.

'Uvijek govorim 'Čovjek snuje, Bog određuje!' pa stoga ne bih kalkulirala oko toga', kazala je Chopra.

Njezin deset godina mlađi suprug želi još malo uživati u braku prije nego donesu tako veliku odluku.

'Trenutno smo na medenom mjesecu i bit ćemo jako dugo', rekoa je za People Jonas.

Chopra i Jonas su sudbonosno 'da' izrekli u prosincu prošle godine na raskošnom vjenčanju u Jodhpuru, a dva tjedna kasnije uslijedila je i dvodnevna ceremonija koju su priredili u Mumbaiju.

  • +13
Vjenčanje Nick Jonas i Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Produženje medenog mjeseca, čini se, teče im po planu, jer je prve mjesece svoga braka Chopra novinarima opisala kao 'jednostavno magične'.

'Ništa se nije promijenilo jer još uvijek plovimo... Upoznajemo se, a to je jednostavno magično, jer je svaki dan kao novi osjećaj i potpuno novi dan u kojem naučite nešto novo', reklaje Chopra.

Upitana kakve su šanse da ih obožavatelji vide u nekom zajedničkom projektu, Chopra kaže da nitko takvo što ne može jamčiti, ali obzirom da su oboje kreativni ljudi, nije isključeno da im se i profesionalni putevi isprepletu.

  • +5
Priyanka Chopra i Nick Jonas na premijeri filma 'Isn't It Romantic' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia