u problemima

Pristao je biti jamac i sada vraća tuđi kredit: Kristijan Ugrina radio je na građevini, a sada dostavlja hranu kako bi platio dugove

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 11.11.2021 13:16
  • Objavljeno 11.11.2021 u 13:16
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Mnogi poznati su se u nedostatku posla tijekom pandemije morali okrenuti drugim zanimanjima. Poznati glumac se snalazi radeći razne poslove. Dok nije na daskama ZKM-a, dostavlja hranu na biciklu

Kristijan Ugrina posljednjih deset godina vraća tuđe dugove. 'To je standardna hrvatska priča kad netko hoće nekome pomoći, a taj drugi iskoristi tu dobronamjernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči kada me žena mog profesora s Akademije, kojeg sam jako volio, pitala da joj budem jamac za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala vraćati te kredite pa sam kao jamac naslijedio te dugove', izjavio je za Potragu.

Kolegica ga je zamolila da joj pomogne jer diže kredit kako bi mužu podigla nadgrobni spomenik. Rate kredita plaćala je sve dok nije otišla u mirovinu. Napravila je moratorij na kredit, ali kamata se morala plaćati i to je raslo. Cifra je postala golema. Na kraju sam jedan kredit u pregovorima s bankom otkupio za nekih 50 do 60 tisuća kuna', pojasnio je glumac.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Kolegica kojoj je bio jamac preminula je, a kako nema odakle platiti dug, mora se snalazit se na razne načine. Osim u matičnom kazalištu ZKM-u, Ugrina je novac zarađivao radeći s građevinarima, a danas razvozi hranu na biciklu. Kazao je da dugovi njegove pokojne prijateljice koje on mora vraćati nisu jedini njezini dugovi, a doznao je da su nastali zbog kocke.

  • +3

Kristijan Ugrina

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!