KRALJEVSKA SVADBA

Princeza Eugenie imat će vjenčanje raskošnije od Meghaninog

07.10.2018 u 09:36

Bionic
Reading

Kćer vojvode od Yorka, 28-godišnja Eugenie Victoria Helena, uskoro će se vjenčati za Jacka Brooksbanka u Kapeli Sv. Georgea u Windsoru, a svadba će koštati nešto manje od tri milijuna britanskih funti

Velebno vjenčanje princeze Eugenie planirao je slavni 57-godišnji Peregrine Armstrong-Jones koij je bio zadužen za svadbu Victorije i Davida Beckhama. Na svadbi će izvoditi 60-godišnji talijanski operni pjevač Andrea Bocelli.

  • +6
Princeza Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jacku Brooksbanku kum će biti njegov 29-godišnji brat Tom. Za razliku od nepoznatog grba za Meghan Markle, grb Jacka Brooksbanka nije tajna – njegova obitelj ga ima od 1703.

Na vjenčanju će biti oko 850 gostiju. Među članovima obitelji koji će prisustvovati vjenčanju bit će i Jackova 91-godišnja baka Joanna.

Mladenci će do Windsora doći u kočiji, kao što su to učinili i Meghan Markle i princ Harry. ITV će prenositi vjenčanje uživo.

Princeza Eugenie nije nimalo nervozna, već se iznimno veseli svom vjenčanju. Mladenci planiraju živjeti u Kensingtonskoj palači.

Prema slobodnoj procjeni stručnjaka vjenčanje i svadba koštat će oko 2.684.000 britanskih funti. Račun će platiti kraljica Elizabeta II i vojvoda od Yorka.

Na svadbi će biti Amal i George Clooney, Cara Delevingne, Kate Moss, Robbie Williams i njegova obitelj, Ellie Goulding, James Blunt, Sir Elton John, Eddie Redmayne, obitelj Beckham, te mnoštvo drugih slavnih osoba.

Jack Brooksbank zaprosio je princezu Eugenie u Nikaragvi.

  • +2
Princeze Beatrice i Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia