TRI I POL KILOGRAMA SREĆE

Princeza Eugenie i njen muž Jack Brooksbank dočekali sina

09.02.2021 u 21:20

Bionic
Reading

Unuka kraljice Elizabete II., princeza Eugenie, u Londonu je rodila sina

Dječak kojeg je princeza Eugenie jutros u Londonu rodila 11. je po redu prijestolonasljednik Ujedinjenog Kraljevstva. Sin princeze Eugenie po rođenju je težio nešto više od tri kilograma i šest dekagrama.

Par je na svom Instagramu, iako se to ne priliči tradiciji, odmah podijelio crno-bijelu fotografiju bebine ruke. Princeza Eugenie je rodila u istoj privatnoj bolnici u kojoj je i Meghan Markle donijela na svijet malog Archieja.

'Kraljica Elizabeta II., vojvode od Edinburgha i Yorka te vojvotkinja Sarah od Yorka, kao i gospođa i gospodin Brooksbank obaviješteni su i oduševljeni novostima', piše na službenoj stranici Instagrama Buckinghamske palače.

Među prvima koji su sretnim roditeljima čestitali bio je James Middleton. Dobre želje ubrzo su se počele nizati u velikom broju.

Buckinghamska palača službeno je objavila novosti o trudnoći princeze Eugenie u studenome 2020. Princeza Eugenie i njen muž Jack Brooksbank lockdown proveli su u domu Fergie i princa Andrewa, a nedavno su nakratko boravili i u Frogmoreu, nekadašnjem domu Meghan Markle i princa Harryja koji sad žive u Kaliforniji.

Princeza Eugenie trenutno je na porodiljnom dopustu u galeriji Hausery & Wirth gdje radi kao ravnateljica.

Novorođeni dječak neće imati titulu jer princeza Eugenie smatra teret kraljevske krvi 'prokletstvom' te želi svom djetetu osigurati normalan život.

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank upoznali su se prije sedam godina na skijanju, a vjenčali su se 2018. godine.

Princeza Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia