što bi ona mislila?

Princeza Diana 'ne bi bila obožavateljica Meghan Markle kao što to ona možda misli' otkriva njezina prijateljica

01.09.2022 u 10:59

Bionic
Reading

Premda je od njezine tragične smrti prošla 25. godina, lik i djelo neprežaljene princeze Diane ne prestaju izazivati pažnju svjetske javnosti. Legendarna urednica, britanska spisateljica Tina Brown autorica 'Dijaninih kronika' izjavila je da rekla je kako misli da bi Diana bivšu glumicu vidjela kao nekoga tko 'usmjerava Harryja u smjeru koji nije dobar' za njega

U Dianinu obitelj su stigle dvije djevojke koje su zarobile srca njezinih sinova. Mnogi se pitaju kakva bi bila reakcija Lady Di na odabranice njezinih sinova i kako bi izgledao odnos snaha i svekrve s kraljevskih dvora. 'Diana ne bi bila obožavateljica Meghan Markle kao što to ona možda misli', izjavila je Tina Brown govoreći za Daily Beast. Ako netko poznaje odnose na britanskom kraljevskom dvoru onda je to 68-godišnja, bivša glavna urednica časopisa Tatler, Vanity Fair, The New Yorker i Talk.

Uvjerena da se Diana da je živa i Meghan ne bi baš slagale, a slično je svojedobno rekla i kraljevska biografkinja Lady Colin Campbell.

'Bila bi podrška i oduševljena da se netko miješane rase pridružio kraljevskoj obitelji jer je Diana bila tako inkluzivna', ističe Brown. Ranije je rekla da je Megxit utjecao na kraljevsku obitelj, rekavši da su 'još uvijek zabrinuti' i 'samo zbunjeni' zašto su se odnosi sa Sussexima odjednom pogoršali. Tvrdi da on 'nastavlja kampanju svoje majke Diane da poremeti očevu 'buduću vladavinu', ustvrdila je i optužila da je postao 'razorna sila u obitelji'.

U razgovoru kako bi promovirala svoju novu knjigu, 'The Palace Papers', autorica 'Dijaninih kronika' rekla je da su Harryjevi postupci 'nastavak rata za Walles što je vrlo destabilizirajući čimbenik'. Meghan se 'tako brzo naljutila i to je ono što je uzdrmalo obitelj. Još uvijek se kolebaju i samo su zbunjeni jer je sve tako brzo pošlo po zlu. To im je još uvijek izvor velike boli. Bili su potpuno slomljeni kad su odlučili napraviti intervju s Oprah, a sada Harry radi knjigu.

  • +11
Godišnjica smrti princeze Diane u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia