VRAGOLASTA PRINCEZA

Princeza Charlotte dobila dostojnu konkurenticu: Švedska princeza napravila scenu tijekom krštenja mlađe sestre

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako ste mislili da su britanski kraljevski mališani neposlušni, mišljenje ćete promijeniti kad vidite kakve je scene tijekom crkvene ceremonije krštenja mlađe sestre svojim roditeljima priuštila četverogodišnja švedska princeza Leonore

U švedskoj kraljevini proteklih dana održano je krštenje tromjesečne princeze Adrienne, trećeg djeteta princeze Madeleine i njezina supruga Christophera O'Neilla. Svečana crkvena ceremonija kojoj je svjedočila cijela kraljevska obitelj u jednom je trenutku otišla u krivom smjeru.

Njihova starija kći, četverogodišnja princeza Leonore ukrala je svu pozornost svojim neposlušnim ponašanjem.

Crkveni je obred očito bio predug za vragolastu Leonore koja je u jednom trenutku sasvim iznenada s klupe pobjegla na sredinu crkve i počela se valjati po podu ispred oltara.

  • +2

Princeza Leonore

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Misa niti u jednom trenutku nije prekinuta, a isto tako ni princezin performans koji je preuzeo svu pažnju. Iako je to možda nekima djelovalo simpatično, njezinim roditeljima takvo je ponašanje izazvalo velike nevolje. Na licu 36-godišnje princeze Madeleine mogao se vidjeti bijes te nelagoda.

Neposlušnu kćerkicu na koncu je otac Christopher pozvao na red, a četverogodišnjakinja se nakratko primirila. Svoju je nestašnu narav pokazala ponovno na izlasku iz crkve, kada je izula cipelice i bosa pojurila šljunkom.

Kumovima, obitelji i ostatku posjetitelja koji su svjedočili ovakvom ponašanju također se nije svidjelo ovo ponašanje malene Leonore. Ipak, dječjem nestašluku nitko nije mogao stati na kraj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!