PRAVA UŽIVANCIJA

Preslatki prizori: Bosonogi princeza Charlotte i princ George valjaju se po travi

11.06.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea tijekom humanitarne polo utakmice, na koju je stigla sa svojim dječicom, princem Georgeom i princezom Charlotte, pokazala je svoju najopušteniju stranu trčeći uokolo za veselim nasljednicima

Nakon što su u subotu oduševili javnost pojavljivanjem na kraljičinom rođendanu princ George i princeza Charlotte ponovno su u nedjelju uspjeli biti glavne zvijezde dana. Ovoga puta u društvu majke, vojvotkinje Kate Middleton, koja je pokazala svoju zaigranu i opuštenu stranu.

U sklopu humanitarnog polo meča, koji je zaigrao i princ William, vojvotkinja od Cambridgea stigla je u publiku popratiti ovo događanje sa svojim mališanima. U društvu ostalih mama i djece, Kate se smjestila na travnjak te je uživala u igri sa svojim nasljednicima.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Četverogodišnji princ George i trogodišnja princeza Charlotte veselo su trčkarali po livadi, a u jednom trenutku pridružila im se i Kate, koja je za tu prigodu izabrala casual Zarinu haljinu i špagerice na punu petu.

Oduševljeni George i Charlotte nisu skidali osmijeh s lica, a bila je ovo jedinstvena prilika vidjeti brižnu mamu u radosnim trenucima jer su u javnosti uglavnom uvijek službeni i ozbiljni. Obiteljska idila trajala je za vrijeme cijele utakmice, a nakon što su se istrčali dječica i mama sjeli su na travnjak i pokazali trenutke nježnosti.

Kate je u naručje primila svoju princezu koja je ponovno oduševila stavom i grimasama. Malena nasljednica bila je preslatka u blijedoroza haljinici s podignutim prednjim dijelom kose te dječjim sunčanim naočalama s roza okvirima. Zaigrani stariji George nosio je kratke hlače bež boje i tamnoplavu majicu s kragnom.