u windsoru

Pokušavaju održati tradiciju: Kralj Charles Uskrs će proslaviti s obitelji na misi

26.03.2024 u 15:01

Bionic
Reading

U Velikoj se Britaniji ove godine uistinu događaju ružne stvari pa se čini kao da se nad kraljevsku obitelj nadvio crni oblak. Unatoč svemu lošem, kralj Charles odlučio je da će Uskrs proslaviti s obitelji u Windsoru

Nije bilo poznato kako će izgledati ovaj Uskrs kraljevske obitelji te hoće li se kralj i Kate Middleton pridružiti već ustaljenoj tradiciji u Windsoru, no Buckinghamska palača sada je potvrdila dolazak Charlesa kojem će se u Windsoru pridružiti kraljica Camilla.

'Kralj Charles III i kraljica Camilla prisustvovat će ovog vikenda uskršnjoj nedjeljnoj službi u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor', potvrdila je danas Buckinghamska palača.

Objava kako će Charles biti u Windsoru na službi razveselila je mnoge jer to znači da se 75-godišnji kralj dobro osjeća uslijed liječenja od nepoznatog karcinoma, što su svakako dobre vijesti.

Kraljevskom paru pridružit će se i drugi članovi kraljevske obitelji, no zasad se još ne zna tko jer imena nisu navedena. Najvjerojatnije je riječ o Charlesovoj braći i sestri s obitelji, a dolazak Williama i Kate Middleton te prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte malo je vjerojatno.

Kako bi se vojvotkinji pružila privatnost i prijeko potreban mir, obitelj će Uskrs ove godine najvjerojatnije proslaviti u njihovom drugom domu, točnije u selu Anmar.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia