NESTAŠNI PRINC

Princ William otkrio za kakvim je djevojkama ludovao u pubertetu

26.07.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Tijekom snimanja dokumentarca 'Diana, naša majka: život i naslijeđe', u kojem njezini sinovi, prinčevi William i Harry govore o tome kakva je omiljena princeza bila majka, dvojac se prisjetio i nestašne strane svog odrastanja te su otkrili kakve su ih žene privlačile

Iako dokumentarni film 'Diana, naša majka: život i naslijeđe', koji pokazuje majčinsku ulogu princeze Diane, o kojoj govore njezini sinovi, izlazi tek 31. kolovoza, na 20. obljetnicu njezine tragične smrti, mnogi su detalji već sada dospjeli u javnost.

Tako jedan britanski portal prenosi kako su se prinčevi William i Harry za vrijeme snimanja filma prisjetili i šaljive strane svoje majke.

  • +5
Princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tu Dianinu stranu mogli su doživjeti samo njih dvojica, a sada se za javnost prisjećaju kako su izgledali njihovi najsretniji trenuci.

Princ Harry tako je izjavio kako mu je majka savjetovala sljedeće: 'Možeš biti nestašan i nastran koliko god želiš, samo nemoj da te ulovim u tome.'

Izgleda kako se istim savjetom nije vodio njegov stariji brat koji se kao tinejdžer palio na supermodele, a Diani to naravno kao brižnoj majci nije promaklo.

'Jednog dana kada sam se vratio iz škole ona je organizirala da me na vrhu stubišta dočekaju Cindy Crawford, Christy Turlington i Naomi Campbell. Imao sam možda 12 ili 13 godina i bio sam opsjednut njima, imao sam njihove postere svuda po sobi. U tom trenutku sam se toliko zacrvenio, nisam znao što reći i htio sam jednostavno propasti u zemlju dok sam se penjao stubištem. Bio sam apsolutno zatečen', prisjetio se jedne od šaljivih dosjetki princeze Diane.

Osim toga, princ Harry je otkrio kako im je često znala krijumčariti slatkiše koje bi sakrila u čarape, da se imaju čime razveseliti tijekom treninga na kojima su vladala stroga sportska pravila.

Ove izjave njezinih sinova potvrđuju samo ono što se već dugo govori o princezi Diani - da je izlazila izvan okvira dotadašnjih dama s tom titulom i kako je u svemu bila nevjerojatno posebna te svemu davala dašak osobnosti.

  • +17
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ne sumnjamo da su ovim izjavama, koje svakim danom na kapaljku izlaze u javnost, nasljednici britanske kraljevske obitelji još više zainteresirali publiku za dokumentarac.