NIJE NJEGOVA BRIGA

Princ William iznenadio priznanjem da ne zna koliko ima novca na računu

17.11.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Budući britanski kralj odradio je još jedan službeni angažman, tijekom kojeg je imao i susret s djecom i mladima u sklopu Hideaway Youth projekta

Već je dobro poznato da su djeca znatiželjna, ali i iskrena, a u to se još jednom uvjerio i princ William, koji se u sklopu projekta susreo s mladima. Iako je on budući britanski kralj, djeca se nisu ustručavala postaviti mu sva pitanja koja su im pala na pamet, pa čak i ona koja se tiču financijske situacije princa od Walesa.

Tako je jedan 11-godišnjak u klubu mladih u Manchesteru iznenadio princa Williama pitanjem do te mjere da se prijestolonasljednik uistinu nasmijao od srca.

'Koliko novaca imate na svom bankovnom računu?', zanimalo je Amira Hassana, na što mu je William rekao kako ne zna taj podatak i oduševio sve svojom iskrenošću.

SPORTSKI DUH

Urnebesni okršaj: Kate Middleton i princ William ponovno odmjerili snage na terenu

Pogledaj galeriju

A ako ne zna on, dobro znaju mediji, koji su već napravili računicu. Tako je Sunday Times procijenio bogatstvo princa Williama na približno milijardu funti i to nakon što je naslijedio Vojvodstvo Cornwall, dok se cijela kraljevska obitelj može se pohvaliti bogatstvom od preko 20 milijardi funti.

Dobro raspoloženi William popričao je i s ostalom djecom, a od jedne je djevojčice dobio i narukvicu prijateljstva, koju mu je malena odmah stavila na ruku.