neviđeni kadrovi

Princ William i Kate Middleton pokazali kako su se zabavljali na Bahamima

13.11.2023 u 12:56

  • +2

Kate Middleton i princ William na Bahamima

Izvor: Profimedia / Autor: Prince & Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par svojim se radom itekako promiče ideju ekologije, a sada su pokazali ljepote Zemlje kako bi još jedanput podsjetili javnost na važnost brige o svijetu koji nas okružuje

U ožujku 2022. godine princ William i Kate Middleton posjetili su Bahame, a svoje oduševljenje prirodom podijelili su u novoj objavi kojom su još jedanput htjeli usmjeriti pozornost javnosti na važnost brige o okolišu. U najnovijoj objavi par je podijelio dojmove s ronjenja, a kadrovi su spektakularni.

Snimke su snimljene tijekom osmodnevne turneje princa i princeze kada su posjetili zemlju dobitnicu nagrade Earthshot 2022. godine.

'Ono što radimo u sljedećih 10 godina utjecat će na planet sljedećih tisuću', objasnio je osviješteni princ William.

Nagradu 'The Earthshot' pokrenuo je princ William 2020. kako bi se potražila najinovativnija rješenja za najveće svjetske ekološke izazove, a nagrada predstavlja najprestižniju svjetsku nagradu za okoliš u povijesti. Nagrađuju se najuspješniji pojedinci koji dijele ambiciju za poticanje hitnih promjena koje su potrebne za spašavanje našeg planeta. Godine 2022. princ William i Kate Middleton istražili su svijet koralja te doznali šokantne podatke o njihovoj ugroženosti.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Biti u mogućnosti vidjeti dobar koralj i degradirani koralj, biti u mogućnosti razumjeti razliku između to dvoje i što kamo treba ići, mislim da je to stvarno fascinantno za doživjeti', objasnio je princ William.

U snimkama koje su objavili poznati britanski par uhvaćen je u istraživanju morskog tla i uzgoja koralja, a oboje su nosili opremu za ronjenje koja uključuje i maske, dihalice i peraje.