prvi puta nošene na svadbi

Od ovih basnoslovno skupih naušnica kraljica Camilla se teško odvaja

12.11.2023 u 16:51

Kraljica Camilla i Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj danas je obilježila Dan sjećanja, a tom prigodom kraljica Camilla privukla je veliku pozornost odabirom naušnica u vrijednosti od 38 tisuća funti koje je prvi put nosila na svom vjenčanju

Stariji članovi kraljevske obitelji, predvođeni kraljem Charlesom, stigli su u The Cenotaph u 11 ujutro kako bi odali počast Britancima palim u ratovima. Ondje su se u prvim redovima našli i princ i princeza od Walesa, kao i premijer Rishi Sunak, a veliku pozornost privukla je kraljica Camilla odabirom skupocjenog nakita.

Prema tradiciji, kraljica je nosila posve crn stajling, sastavljen od elegantnog dugačkog kaputa, statement nakošenog šešira s perjem i parom omiljenih naušnica koje je birala kao mladenka 2005. godine.

S obzirom na to da je ovo bio prvi Dan sjećanja u kojem je nosila titulu kraljice, nimalo ne čudi što je Camilla svoj stajling obogatila upravo njima jer je riječ o komadu nakita koji za nju ima veliku sentimentalnu vrijednost te ih redovito nosi na razne svečanosti. Inače, riječ je o čistim dijamantima nevjerojatne vrijednosti od 38 tisuća funti.

Dan sjećanja obilježila je i Kate Middleton noseći crnu haljinu plisiranog kroja, koja stiže s potpisom dizajnerice Emilie Wickstead, u paru s crnim salonkama brenda Aquazzura.

  • +2
Kate Middleton i vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA

Prigodno izdanje 41- godišnje princeze, međutim, uspjela je zasjeniti strina njezina supruga, vojvotkinja od Edinburgha.

Stajlingom omiljene snahe pokojne kraljice dominirala je duga haljina od crnog baršuna, s detaljem visokog ovratnika i prozirnih rukava od tila s uzorkom.