uskršnja misa

Princ Louis ponovno je glavna tema, ali ovaj put svi pričaju o tome na koga liči

09.04.2023 u 19:58

Bionic
Reading

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton pridružio se obitelji na jutarnjoj misi ovog Uskrsa, a već je odavno poznat kao miljenik javnosti. Iako ovaj put nije radio smiješne dječje grimase, mnogi su uočili kako princ Louis podsjeća na djeda

Poznat po svojim živahnim izrazima lica tijekom kraljevskih okupljanja, mnogi su se i danas potajno nadali da će princ Louis ponovno napraviti nešto da nasmije cijelu naciju, a i šire. Mladi princ danas je sudjelovao na svojoj prvoj uskršnjoj nedjeljnoj službi u Windsoru, a prisustvo medija tjeralo ga je da suzdržava smiješak i zaigrano gleda u okupljenu masu.

Princ Louis bio je odjeven u skladu s ostatkom peteročlane obitelji koja je ovog Uskrsa nosila odjeću u plavim tonovima. Četverogodišnjak je nosio elegantne kratke hlačice, kariranu košulju, kravatu i tamni sako te neizostavne čarape do koljena koje se smatraju dijelom svečanih outfita za dječake.

Šarmantni dječak smijuljio se okupljenima, a mnogi su istaknuli kako mladi princ izgleda kao dvojnik Michaela Middletona, Kateinog oca.

Stariji princ George nosio je kombinaciju ipak primjereniju starijim dječacima. Devetogodišnjak je bio vrlo dotjeran i ozbiljan noseći tamnoplavo odijelo, baš nalik na svog oca Williama. Charlotte je nosila svoj omiljeni kaputić brenda Amaia te plave hulahopke i romantičnu mašnu u kosi.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia