ŠTO JE IDUĆE?

Princ Harry u tajnosti je pripremao memoare, a prste u svemu navodno je imao holivudski zavodnik George Clooney

20.07.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Kako bi bio siguran da će u njegovim memoarima izaći baš ono što želi, princ Harry angažirao je poznatog ghostwritera, odnosno 'pisca iz sjene', ujedno dobitnika Pulitzerove nagrade za svoj novinarski doprinos, J.R. Moehringera, a sada su otkriveni i novi zanimljivi detalji koji bi ponovno mogli zakomplicirati odnose na relaciji Los Angeles - Buckinghamska palača

Čini se kako se britanska javnost uzalud nadala da će otkrivanje kipa princeze Diane na njezin 60. rođendan, a na kojem su se, nakon mjeseci zahlađenih odnosa, prinčevi William i Harry, ponovno susreli, u konačnici dovesti do njihovog pomirenja. Od istog neće biti ništa, a sve će zasigurno dodatno poljuljati izlazak memoara na kojima je princ Harry u tajnosti radio, a koje mu je kao 'pisac iz sjene' napisao J.R. Moehringer.

Ovaj Pulitzerom nagrađeni novinar već je napisao i više nego uspješne memoare Andrea Agassija, kao i osnivača Nike-a, pa ne čudi da je Harry odabrao upravo njega. A sada se nagađa kako je susret njih dvojice osigurao holivudski glumac George Clooney, koji trenutno radi na filmskoj adaptaciji Moehringovih osobnih memoara 'The Tender Bar', a koji bi svjetlo dana trebao ugledati iduće godine.

Nije nepoznanica da su princ Harry i Meghan Markle prijatelji s Georgeom i Amal Clooney. Ne samo da su Clooneyjevi bili uzvanici na njihovom kraljevskom vjenčanju, već su ustupili Meghan i njihov privatni avion iz Amerike u London 2019., nakon što je u New Yorku održan baby shower za malenog Archieja.

  • +8
Princ William i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Mark Large/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz to, parovi su se navodno družili često na večerama, dok su Harry i Meghan živjeli u Velikoj Britaniji, a Clooneyjevi su ih ugostili i u svojoj vili na jezeru Como u Italiji.

Kako je otkriveno, Harry na svojim memoarima radi posljednjih godinu dana, a prava je prodao Penguin Random Houseu. Koliko su isti točno platili, nije poznato, no pretpostavlja se da je riječ o milijunskom iznosu, budući da su za Obamine memoare platili 65 milijuna dolara.

Neki dobro upućeni tvrde kako je Harryju dato 20 milijuna dolara unaprijed, dok će ostatak milijuna stići od prodaje. Još uvijek se ne zna planira li istim putem kao i njezin suprug krenuti i Meghan Markle, no jedan dobro upućeni izvor tvrdi kako bi Harry mogao krenuti i u pregovore za filmski projekt o svom životu.