NIJE DUGO ČEKAO

Princ Harry otkrio u kojem je točno trenutku znao da je Meghan Markle ona prava

27.02.2021 u 10:37

Bionic
Reading

Gostujući u showu Jamesa Cordena princ Harry otkrio je kako je izgledao početak njegove veze s Meghan Markle, kad je shvatio da je ona žena njegova života, ali i razloge zbog kojih je napustio svoje kraljevske dužnosti

U najnovijoj emisiji 'The Late Showa' princ Harry je otvorio dušu Jamesu Cordenu i progovorio o tome kako izgleda započeti vezu s nekim kad si član najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu, a otkrio je i točan trenutak kad je shvatio da je Meghan Markle ona prava.

'Na našem drugom izlasku počeo sam misliti 'Wow, ovo je nešto posebno. Činjenica je da smo kliknuli i bilo nam je jako ugodno', rekao je britanski princ.

Osvrnuo se pritom i na to koliko je teško izlaziti i hodati s nekim kad si član kraljevske obitelji. 'Hodanje sa mnom ili bilo kojim drugim članom kraljevske obitelji je na jedan način potpuno naopako. Svi izlasci postaju večere ili gledanje TV-a ili pričanje kod kuće. Jednom kad službeno postanete par tek onda možete u restorane, kino i sve ostalo. No sreom sve nam je bilo pripremljeno i organizirano unaprijed tako da smo mogli jako puno vremena provoditi sami nas dvoje', otkrio je Harry kako je izgledao početak njihove veze.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

U tom periodu Meghan je posjećivao u njezinom tadašnjem domu u Torontu gdje je snimala seriju 'Suits', a većinu vremenu provodili su zatvoreni u četiri zida u njezinom stanu. Dodaje i da mu se sviđalo kako se povezao s Meghan tijekom prvih nekoliko izlazaka: 'Nije bilo nikakvih smetnji sa strane i to je bilo odlično. Bilo nam je divno, u prva dva mjeseca naša veza je krenula s nule do 100 km/h'.

Rekao je i da se oboje raduju povratku svom dobrotvornom radu jednom kad završi lockdown i kad se stvari vrate u normalu.

'To je naš život. Moj život će se uvijek vrtjeti oko javne dužnosti, a Meghan je pristala na to i nas dvoje uživamo u tome. Želimo unijeti malo suosjećanja i usrećiti ljude i pokušati primijeniti svijet na nali način onoliko koliko možemo, rekao je princ Harry koji sa suprugom čeka drugo dijete.

Naglasio je i da nije napustio kraljevsku obitelj: 'Nikad nismo okrenuli leđa. Povukli smo se, radije nego što smo odstupili, bilo je to vrlo teško okružje, kao što je to mnogo ljudi imalo priliku vidjeti. Svi znamo kakvi mogu biti britanski mediji, i to je uništavalo moje mentalno zdravlje, mislio sam da je to vrlo toksično. Tako da sam učinio što bi svaki suprug i otac učinio, izbavio sam svoju obitelj odande.'