povratak iz londona

Princ Harry ljubaznom gestom osvojio osoblje leta kojim se vratio u Kaliforniju

10.06.2023 u 08:11

Bionic
Reading

Na letu kojim se princ Harry vratio u Kaliforniju odlučio je pokazati svoju ljubaznu i simpatičnu stranu. Rado se slikao s članom posade, a ostavio je i slatki dar kojim ga je razveselio

Vojvoda je sletio natrag u SAD gdje se ponovno susreo sa svojom suprugom Meghan Markle i njihovo dvoje djece, princom Archiejem i princezom Lilibet, koji su ostali u svom domu u Montecitu dok je on bio odsutan u Londonu dajući iskaz na sudu. Na višesatnom je letu princ Harry pokazao svoju ljubaznost pa se i fotografirao s jednim zaposlenikom American Airlinesa.

Zaposlenik American Airlinesa podijelio je fotografiju na svom Instagramu, a fotografija je ubrzo podijeljena i na mnogim računima koji podržavaju princa Harryja u njegovoj sudskoj borbi protiv tabloida koje tuži.

Harry veseo što se vraća svojoj obitelji napravio je još jednu lijepu gestu te naklonost člana posade dobio i sitnim znakom pažnje. Zaposlenik aviokompanije također je otkrio da mu je Harry ostavio primjerak svoje autobiografije 'Spare'.

'Upravo sam ovo pronašao u mojoj prtljazi koju mi ​​je putnik dao', napisao je Holden uz sliku knjige pored svog sjedala u avionu.

Tijekom suđenja u Londonu Harry je boravio u blizini palače, no nije se susreo s članovima obitelji koji mu, čini se, još uvijek zamjeraju neke njegove postupke. Prema pisanju britanskog Telegrapha, Harry je boravio u Frogmore Cottageu, što je navodno bio ujedno i njegov posljednji boravak u kući koju mu je poklonila pokojna kraljica Elizabeta II.

  • +2
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN