KOMPLEKS PRINCA ANDREWA

Princ Harry je u ofenzivi jer strahuje da će biti ignoriran poput njegovog strica

26.07.2021 u 22:36

Bionic
Reading

U tekstu objavljenom u londonskom Timesu navodi se kako princ Harry već dugo pati od 'kompleksa princa Andrewa' i sugerira da se vojvoda od Sussexa boji da će s rastom interesa za novu generaciju kraljevske obitelji on biti ignoriran

U intervjuu kojega je dao unazad pet godina, 36-godišnji otuđeni princ je priznao da je zabrinut da će ljudima postati 'dosadan, jer postaju sve zainteresiraniji za djecu njegovog brata Williama.

'Harry je uvijek bio u žurbi da ostavi utjecaj, jer misli da ima ograničen vijek trajanja prije nego što javnost poželi čuti više od Georgea i njegove braće i sestara', rekao je Harryjev prijatelj za londonski Times.

'Brine ga da će se nakon toga pretvoriti u svoga strica, rekao je prijatelj misleći na princa Andrewa, kojemu su oduzete kraljevske dužnosti usred skandala zbog njegovih bliskih veza s pokojnim pedofilom Jeffreyem Epsteinom.

Harryjev je prijatelj rekao za UK Times i da to objašnjava zašto se princ opsjednut privatnošću toliko požurio dati bombastične inbtervjue i reći svoju istinu u memoarima koje priprema.

Vojvoda od Suusexa je svoje strahove nagovijestio prije pet godina u intervjuu za isti list, prisjetila se Roya Nikkhah koja ga je tada intervijuirala.

Harry joj je tada rekao kako planira koristiti svoj privilegirani položaj za prave stvari dok god to više ne bude mogao, dok ne postane dosadan ili dok princ George ne postane zanimljiviji.

  • +8
Princ William i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Mark Large/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nema ništa gore od prolaska kroz razdoblje života u kojem pravite velike promjene, a onda odjednom... otpadnete', rekao je tada 31-godišnji Harry i dodao: 'Želite napraviti razliku, ali nitko vas ne sluša'.

Upućeni kažu kako je njegovo ponašanje od tada dovelo njegovu obitelj i nekada odane pomoćnike u očaj.

Jedan bivši pomoćnik predviđa da će nakon memoara Harry i njegova supruga Meghan Markle 'otploviti u zalazak sunca', uvjereni da su govoreći svoju istinu učinili pravu stvar.

'Sad se nadam da će svi začepiti svoje gubice', rekao je za britanski list anonimni bivši pomoćnik.