u privatnom klubu

Princ Harry i Meghan Markle uživali u noćnom izlasku, a osmjesi na licima pokazuju da ih događanja u Britaniji ne dotiču

01.03.2023 u 14:16

Bionic
Reading

Zaposleni raznim poslovnim i obiteljskim obavezama Harry i Meghan ne preostaje puno vremena za noćne izlaske, no ovaj utorak odlučili su posvetiti jedno drugome pa su večer proveli u poznatom holivudskom restoranu, u koji ulaz nije moguć bez ekskluzivnog članstva

Stalno ističu da im život u Kaliforniji i bijeg od kraljevske obitelji godi, a da ih događanja u Britaniji uopće ne zanimaju dokazuju gotovo svim svojim postupcima. Kralj Charles III pokušao je zakopati ratnu sjekiru pozivom na veliki dan njegove krunidbe, no odgovor Meghan Markle i princa Harryja još uvijek je nepoznat. Nakon što je odlučeno da se njihov britanski dom preda u ruke princa Andrewa, jasno je da Harry i Meghan više nisu dobrodošli u kraljevske rezidencije. I nakon svih velikih događaja u Britaniji, par se odlučio počastiti noćnim izlaskom.

Prvi put nakon objavljivanja memoara 'Spare' Meghan i Harry pojavili su se zajedno u izlasku.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa iskoristili su utorak navečer za druženje u vrhunskom restoranu 'San Vicente Bungalows' u Los Angelesu. Poznati restoran u sklopu je luksuznog kluba, a članovi prestižne udruge za godišnju članarinu izdvajaju 4200 dolara. Među članovima se, osim Harryja i Meghan, nalazi i Elon Musk.

Klub koji je samo za članove zabranjuje mobitele i fotografije, što je sigurno plus zbog kojeg je par koji voli privatnost odabrao baš ovo mjesto.

Meghan se odlučila za trendi kožne hlače, crne salonke te bež kaput, a Harry je odabrao ležerniji outfit sivog džempera, jednostavne tamne majice i traperica.

  • +20
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia