ZA SAMO 45 SEKUNDI

[FOTO] Ovo je urnebesno: Kako je Kate Middleton, unatoč suknji i čizmama na petu, pobijedila princa Williama

01.03.2023 u 09:56

  • +9

Kate Middleton i princ William

Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

U svom novom zajedničkom pojavljivanju, tijekom posjeta Južnom Walesu, supružnici Kate Middleton i princ William odmjerili su snage u vožnji sobnih bicikala. Buduća britanska kraljica još je jednom pokazala da joj je sportski duh u krvi pa je bez puno muke pobijedila supruga

Već je dobro poznato to da Kate Middleton i princ William rado svoja javna pojavljivanja koriste i za mala osobna nadmetanja i natjecanja, stoga posjet Južnom Walesu nije bio nikakva iznimka.

Na popisu onoga što su posjetili u Walesu našao se i tamošnji fitnes centar, u kojem su princ i princeza imali malo natjecanje, a Kate je bez puno muke pobijedila.

  • +7
Kate Middleton i palačinke Izvor: Profimedia / Autor: Hannah McKay/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime Kate i Williama nije trebalo dugo nagovarati da sjednu na bicikle u fitnes centru i okušaju se u izazovu od 45 sekundi, zahvaljujući čemu su otkrili tko je spretniji, ali i brži. Naravno, sportski nastrojena Kate bez puno muke i truda pobijedila je supruga, unatoč tome što je bila u dugoj suknji i u čizmama na petu.

Za svoju pobjedu dobila je minijaturni pehar, a potom se lokalnom stanovništvu pohvalila svojim malim trijumfom. Inače, njih dvoje rado na zajedničkim angažmanima iskoriste priliku da uvijek organiziraju malo međusobno natjecanje, bilo da je riječ o izradi koktela, jedrenju u humanitarnoj utrci ili igranju stolnog tenisa.

omiljeni modeli

Navikli smo na njezina besprijekorna izdanja, ali ovako sjajno Kate Middleton dugo nije izgledala: Ovaj kaput i haljina nemaju rok trajanja

Pogledaj galeriju

I dok je Kate Middleton nakon svega bila iznimno dobro raspoložena te je svog supruga, u dobroj namjeri, utješila tapšanjem po ramenima, princu Williamu javni poraz i nije dobro sjeo, pa je čak malo izgledao i razočaran.