NE KRIJU DA SU SRETNI

Nova ljubav s kraljevskih dvora: Veza mladog princa i 12 godina starije Poppy Delevingne šokirala je sve

01.03.2023 u 11:28

Bionic
Reading

Glumica i poslovna žena Poppy Delevingne i prijestolonasljednik grčkog trona, princ Constantine-Alexios, snimljeni su u šetnji u zapadnom dijelu Londona, nasmijani i sretni, a nisu se ustručavali izmijeniti ni pokoji strastveni poljubac u javnosti

Započela je nova ljubavna priča unutar jedne od kraljevskih obitelji, ovoga puta Grčke, i to između grčkog princa Constantinea-Alexiosa i 12 godina starije britanske glumice Poppy Delevingne. Iako se u britanskim medijima još prije nekoliko mjeseci šuškalo o njihovoj vezi, tek je sada stigla službena potvrda, kada su ih paparazzi snimili na ulicama Londona.

Fotografirani su u ekskluzivnoj četvrti u zapadnom Londonu, gdje su šetali držeći se za ruke, a zaljubljeni princ nije krio sreću i zadovoljstvo. U jednom ju je čak trenutku primio nježno za lice kako bi je poljubio. Na objavljenim fotografijama vidi se da je kemija između njih jaka, unatoč tome što je lijepa Poppy čak 12 godina starija od princa.

  • +4
Poppy Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navodno je ta veza donijela probleme na grčki dvor, koji ne gledaju s odobravanjem na vezu budućeg prijestolonasljednika, koji je lani u listopadu tek napunio 24 godine. Prema pisanju svjetskih medija njegova obitelj nema samo problema s razlikom u godinama, već im smetaju i druge stvari vezane uz lijepu glumicu.

Sestra Care Delevingne, iza sebe već ima brak s biznismenom Jamesom Cookom, za kojeg se udala 2014. godine, da bi prošle godine svima postalo jasno da je ljubavi došao kraj. S druge strane, grčki princ Constantine-Alexios, sin princa Pavlosa i Marie-Chantal Miller, vodi poprilično diskretan život, zaljubljen je u fotografiju, slikanje i glazbu i obožava prirodu i sport.