U TATINOM DRUŠTVU

Princ George sve je šarmirao na utakmici, a nije odolio ni slasnoj pizzi

01.07.2023 u 20:43

  • +7

Princ William i princ George

Izvor: Profimedia / Autor: Mark Cosgrove / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kao i uvijek, princ George, najstariji sin princa Williama i Kate Middleton, izaziva veliku pozornost gdje god se pojavi, a simpatični 9-godišnjak dakako nije prošao nezapaćeno u loži važnog sportskog događanja

U Londonu je princ George u društvu svoga oca, nasljednika engleske krune, sa zanimanjem gledao uzbudljiv dvoboj u kriketu i to između Australije i Engleske.

Princ je uživao u društvu svoga oca, a s ozbiljnim izrazom lica razmjenjivali su i komentare nakon određenih akcija na terenu.

Na društvenim mrežama mnogi su komentirali koliko su njih dvojica slični jer su obojica nosili plave sakoe i svijetle košulje.

  • +5
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Mark Cuthbert / Shutterstock Editorial / Profimedia

U jednom se trenutku princ George, odjeven u elegantan sako i kariranu košulju, osladio i komadom pizze i osvježavajućim napitkom.

Princ William, inače veliki zaljubljenik u sport, bio je duboko koncentriran na igru te je objašnjavao Georgeu poteze, a kraljevskoj obitelji pridružio se i premijer Rishi Sunak.

William je ranije vodio Georgea na utakmice pa su bodrili prinčevu omiljenu momčad Aston Villu, te su skupa gledali i finale Eura 2020. na Wembleyju.

Inače, kako se nedavno spekuliralo, princ William i princeza Kate, viđeni su u kampusu prestižnog Etona, što znači kako bi najstariji sin mogao krenuti stopama svoga oca i njegovog mlađeg brata, princa Harryja.