NA SVE SU MISLILI

Prije negoli su sa svijetom podijelili sretne vijesti o rođenju Lilibet Diane, princ Harry i Meghan Markle u tajnosti su je 'osigurali'

07.06.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Da je njihov život isplaniran do najsitnijeg detalja, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pokazali su još jednom. U trenucima kada su prolazili najljepše trenutke u životu, kada im se rodila kćerkica Lilibet Diana, netko je u njihovo ime kupio internetske domene s imenom njihove princeze

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor rođena je u 11:40 u petak 4. lipnja 2021. godine u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital u Kaliforniji. Na isti taj dan njezino ime je i 'osigurano', kada je netko, očito u ime njezinih roditelja Meghan Markle i princa Harryja, kupio domene s njezinim imenom i to lilibetdiana.com, lilibetdiana.org i lilibetdiana.net.

Da su dobili djevojčicu objavili su tek jučer u 17 sati po britanskom vremenu, što bi značilo da su tek najbliži prijatelji i obitelj, kao i pomoćnici bili upoznati sa sretnom viješću u trenucima kada je URL već bio zakupljen. Domene su kupljene preko američke tvrtke Domains By Proxy, koji kupuju websiteove za sve one koji ne žele da informacije o njima procure u javnost.

Domene su kupljene preko posrednika iz Arizone na dan kada je rođena Lilibet Diana, a iako službeno nigdje ne piše da su Meghan Markle i princ Harry vlasnici, to je jasno kao dan, budući da su sretnu vijest o dolasku djevojčice sa svijetom podijelili tek dva dana kasnije, stoga nije bilo šanse da se netko okoristi njezinim imenom.

Uz to kupljena je i domena lilibetdiana.co.uk, no ta je kupovina odrađena tek jučer. Šuška se kako par namjerava, baš kao što je bio slučaj s njihovim sinom Archijem i Archewellom, osnovati i fondaciju s kćerinim imenom.

  • +2
Meghan Markle i maleni Archie Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia