sjećate li je se?

Prije 37 godina unakazili su je krokodili, pogledajte kako danas izgleda ljepotica iz serije 'Povratak u Eden'

13.11.2020 u 06:03

Bionic
Reading

Osamdesete su za mnoge bile godine odlične glazbe, filmova i televizijskih serija. Neke od serija nastalih u to vrijeme kasnije su se često reprizirale, a kad smo zašli u dvijetisućite, mnoge više nismo vidjeli na malim ekranima. Jedna od takvih bila je 'Povratak u Eden'. Provjerili smo kako junakinja toga kultnog ostvarenja izgleda sada

Australska serija 'Povratak u Eden' snimana je od 1983. do 1986. godine. U seriji prikazivanoj u noćnom programu nekadašnje države radnja ni izbliza nije bila toliko bogata zapletima, niti je dosegnula kultni status poput legendarnih 'Dinastije' ili 'Dallasa', no brojni su gledatelji iz tjedna u tjedan pratili glavnu junakinju Stephanie Harper, koju su njezin suprug Greg Marsden (James Reyne) i prijateljica Jilly (Wendy Hughes) bacili u rijeku punu krokodila.

Izvor: Društvene mreže

Stephanie je preživjela i tu je počeo pravi zaplet priče. Promijenila je ime i postala Tara Wells – supermodel spreman na osvetu. Bio je tu i plastični kirurg Dan Marshall (James Smillie) koji je ju je pretvorio u prekrasnu ženu nakon što je preživjela nesreću s krokodilima, a s kojim je kasnije bila u romantičnoj vezi.

Ulogu Stephanie Harper tumačila je australska glumica Rebecca Gilling. Ta joj je uloga donijela veliku slavu. Rođena je 3. studenog 1953. u u Sydneyju, a prije ulaska u svijet glume bavila se manekenstvom. Iza nje su deseci filmova poput 'Glenview High School', 'No 96', 'Young Doctors' te serija 'City West', 'The Blue Lightning', 'A Dangerous Life', 'Danger Down Under', 'The Paper Man'.

''Povratak u Eden' bila je najveća uloga koju sam dobila. Bilo je to jako zabavno raditi na toj seriji. Zbog dobrog scenarija bila je to naša 'Dinastija' s australskom pričom. Pokušala sam svoj lik učiniti što normalnijim, tipičnom seoskom djevojkom. Nikada me nije prestajalo čuditi koliko je serija postala međunarodno popularna. Primila sam doslovno tisuće pisama, od istočne Europe do Azije. Jedina glumačka nagrada za tu ulogu koju sam dobila bila je za glumicu godine u Jugoslaviji. Nažalost, nisu mi je uručili osobno', svojedobno je ispričala Rebecca Gilling. Zadnje što je odradila bila je serija 'G.P.' 1993. godine. Danas se bavi humanitarnim radom.