ugodno s korisnim

Prijavi se za tulumarenje na Zrću i to za plaću od 1000 eura mjesečno

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: KL-Photo

Ljeto nam se uskoro vraća, a to podrazumijeva i užurbanu potragu za najboljim sezonskim poslovima. Kako bi olakšali izbor našim čitateljima, dali smo se i mi u potragu te pronašli jedan oglas u kojem se nudi plaća od čak 1000 eura mjesečno

Taj podatak možda i ne bi bio toliko interesantan da poslodavac taj novac ne nudi budućem zaposleniku za, kako piše u oglasu, cjelodnevni boravak na plaži. I to nije sve, već od njega očekuje da redovito posjećuje restorane i klubove na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće na otoku Pagu. Ponudu koja podrazumijeva duge dane i još duže noći čitavog ljeta, pronašli smo prvo na Instagram profilu, što nas je odvelo i na zavrnirukave.com.

Kako stvari stoje, idealan kandidat ili kandidatkinja bi trebali tulumariti, ali i svoje provode objavljivati na društvenim mrežama s naglaskom na Instagram i Facebook. Radiš, ali si cijelo vrijeme praktički na godišnjem odmoru.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Lackovic

Znatiželjni kakvi jesmo, došli smo do poslodavca iz tvrtke Naša ideja, koji nam je potvrdio da sve u tekstu natječaja uistinu stoji. 'Jedini uvjet koji imamo jest da naš profesionalni partijaner mora izvrsno govoriti engleski i hrvatski jezik i da mora biti spreman na tulumarenje 0-24. Dakle, nema spavanja!', poručili su nam iz ove tvrtke za koju smo saznali da je ujedno i koncesionar plaže Zrće. 

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Lackovic

Odabrani kandidat dobit će ugovor na tri mjeseca, a ako se tijekom tog perioda iskaže kao partijaner koji zna prenijeti atmosferu sa Zrća na društvene mreže, čeka ga i stalni posao. 'Jedino što treba raditi je objavljivati fotografije direktno sa svojih provoda na Zrću', naglasili su nam iz Naše ideje.

Koncesionar plaže Zrće otkrio nam je i planove za narednih par godina. Ponudu želi podići na višu razinu razvijanjem novih zona koje bi bile podijeljene na adrenalinske sadržaje s vodenim sportovima, dnevna plaža, restorani, barovi i wellnessi na otvorenom činili bi drugu zonu, dok je treća namijenjena sportskim aktivnostima. 'Na ovaj način želimo poboljšati ponudu plaže i dati joj popratne sadržaje kako bi privukli i višu klasu turista', objasnili su nam iz Naše ideje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: KL-Photo

Posebno nas je zaintrigirao koncept dnevne plaže i kako uopće tako nešto može opstati na plaži koja vrvi partijima i glasnom muzikom. 'Ideja je da Zrće postane destinacija koja ne nudi isključivo partyje, odnosno klupski i festivalski turizam. Već danas, Zrće je bitno uređenija plaža nego što je bila, s WiFi mrežom za posjetitelje, solarnim tuševima, sigurnosnim kamerama, WC-om za osobe s invaliditetom, a na plaži su sadržaji poput sushi restorana Salt, prvog u ovom dijelu Hrvatske, usluge masaža, barbershopa, tattoo studija i mnogih drugih koji uz klupske programe upotpunjavaju doživljaj Zrća kao destinacije. A ostale segmente realizirat ćemo kroz iduće tri do četiri godine', kažu nam ovi nesvakidašnji poslodavci.

Stoga, pročitajte brzo oglas jer vrijeme curi. Rok za prijavu je 26. svibnja.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!