ugodno s korisnim

Prijavi se za tulumarenje na Zrću i to za plaću od 1000 eura mjesečno

22.05.2019 u 13:06

Bionic
Reading

Ljeto nam se uskoro vraća, a to podrazumijeva i užurbanu potragu za najboljim sezonskim poslovima. Kako bi olakšali izbor našim čitateljima, dali smo se i mi u potragu te pronašli jedan oglas u kojem se nudi plaća od čak 1000 eura mjesečno

Taj podatak možda i ne bi bio toliko interesantan da poslodavac taj novac ne nudi budućem zaposleniku za, kako piše u oglasu, cjelodnevni boravak na plaži. I to nije sve, već od njega očekuje da redovito posjećuje restorane i klubove na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće na otoku Pagu. Ponudu koja podrazumijeva duge dane i još duže noći čitavog ljeta, pronašli smo prvo na Instagram profilu, što nas je odvelo i na zavrnirukave.com.

Kako stvari stoje, idealan kandidat ili kandidatkinja bi trebali tulumariti, ali i svoje provode objavljivati na društvenim mrežama s naglaskom na Instagram i Facebook. Radiš, ali si cijelo vrijeme praktički na godišnjem odmoru.

Znatiželjni kakvi jesmo, došli smo do poslodavca iz tvrtke Naša ideja, koji nam je potvrdio da sve u tekstu natječaja uistinu stoji. 'Jedini uvjet koji imamo jest da naš profesionalni partijaner mora izvrsno govoriti engleski i hrvatski jezik i da mora biti spreman na tulumarenje 0-24. Dakle, nema spavanja!', poručili su nam iz ove tvrtke za koju smo saznali da je ujedno i koncesionar plaže Zrće. 

Odabrani kandidat dobit će ugovor na tri mjeseca, a ako se tijekom tog perioda iskaže kao partijaner koji zna prenijeti atmosferu sa Zrća na društvene mreže, čeka ga i stalni posao. 'Jedino što treba raditi je objavljivati fotografije direktno sa svojih provoda na Zrću', naglasili su nam iz Naše ideje.

Koncesionar plaže Zrće otkrio nam je i planove za narednih par godina. Ponudu želi podići na višu razinu razvijanjem novih zona koje bi bile podijeljene na adrenalinske sadržaje s vodenim sportovima, dnevna plaža, restorani, barovi i wellnessi na otvorenom činili bi drugu zonu, dok je treća namijenjena sportskim aktivnostima. 'Na ovaj način želimo poboljšati ponudu plaže i dati joj popratne sadržaje kako bi privukli i višu klasu turista', objasnili su nam iz Naše ideje.

Posebno nas je zaintrigirao koncept dnevne plaže i kako uopće tako nešto može opstati na plaži koja vrvi partijima i glasnom muzikom. 'Ideja je da Zrće postane destinacija koja ne nudi isključivo partyje, odnosno klupski i festivalski turizam. Već danas, Zrće je bitno uređenija plaža nego što je bila, s WiFi mrežom za posjetitelje, solarnim tuševima, sigurnosnim kamerama, WC-om za osobe s invaliditetom, a na plaži su sadržaji poput sushi restorana Salt, prvog u ovom dijelu Hrvatske, usluge masaža, barbershopa, tattoo studija i mnogih drugih koji uz klupske programe upotpunjavaju doživljaj Zrća kao destinacije. A ostale segmente realizirat ćemo kroz iduće tri do četiri godine', kažu nam ovi nesvakidašnji poslodavci.

Stoga, pročitajte brzo oglas jer vrijeme curi. Rok za prijavu je 26. svibnja.