haljina ili traperice

Priče o upoznavanju se baš i ne slažu: Meghan Markle tvrdi jedno, a princ Harry u knjizi opisuje nešto posve drugo

16.01.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Već nekoliko puta čuli smo različite priče od Harryja i Meghan, ali ovaj detalj rijetko bi tko zaboravio! Pri prisjećanju prvog spoja Harry opisuje jednostavnu odjevnu kombinaciju, no opisani outfit ne podudara se s onime što je Meghan rekla da je nosila na prvom izlasku s budućim suprugom

Cijela Velika Britanija, ali i svi zainteresirani za život kraljevske obitelji dugo su iščekivali memoare princa Harryja. Njegova strana priče dugo je čekala da bude ispričana, a sada otkriva ponešto o odnosima unutar najpoznatije britanske obitelji, ali i svoja stajališta o njezinim članovima i njihovim postupcima. Velik dio knjige čini i odnos s Meghan Markle, koji drži kao vrlo bitan, iskren i poseban.

U memoarima se prisjetio jednog od najvažnijih trenutaka koje je dosad podijelio sa suprugom, a to je dan njihova vjenčanja! Međutim, ovo nije prvi put da se njihove priče baš i ne podudaraju. Je li razlog tome samo muško oko slijepo za detalje, izblijedjelo sjećanje ili loše upamćen scenarij po kojem igraju svoju igru?

'Nosila je crni džemper, traperice i štikle. Nisam znao ništa o odjeći, ali znao sam da je chic. Ali opet, znao sam da ona sve može učiniti chic', opisao je Harry jednostavnu kombinaciju u kojoj je Meghan stigla na njihovo prvo druženje. Ili je tako barem on zapamtio... Riječi hvale o svojoj supruzi ne izostaju ni u jednom istupu princa Harryja, no ovaj put čini se pohvalio je outfit koji se nikad nije dogodio.

U dokumentarcu o kraljevskoj obitelji jedna scena prikazuje Meghan Markle koja s iskricama u očima priča o danu vjenčanja te ponosno pokazuje svoju vjenčanicu koja je postala inspiracija mnogim mladenkama diljem svijeta.

O vjenčanici Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO

Tada je otkrila i jednu tajnu njezine Givenchy vjenčanice koju nitko dotada nije znao - u nju je ušila komadić haljine koju je nosila na prvom spoju s budućim suprugom. S obzirom da je haljina bila plave boje, poslužila je kao izvrstan simbolični detalj 'nešto plavo' koji bi svaka mladenka trebala nositi na veliki dan.

Vojvotkinja nije mogla suspregnuti emocije kada je opisivala detalje na haljini, a voditeljica intervjua prokomentirala je da je to najromantičnija stvar koju je ikad čula, na što je Meghan bila izuzetno ponosna.

Poznato je da je princ kasnio na prvi spoj, no u čemu ga je Meghan čekala - saznat ćemo s vremenom.

za romantike

Izdvojili smo najljepše trenutke s bajkovitog kraljevskog vjenčanja

Pogledaj galeriju