vječna pozitivka

Previše luka u salati: Antonija Blaće zna kako nasmijati svoje pratitelje na Instagramu

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Miljenica gledateljstva osim po svojoj neposrednosti, uvijek dobrom raspoloženju i šarmu, poznata je i po tome što se voli šaliti na svoj račun. Ovog puta pokazala je lice potpuno umrljano od šminke

Antonija Blaće trenutno promovira svog priručnik '#LjetoBezParea' koji donosi niz jednostavnih i učinkovitih savjeta s kojima publici nudi rješenja kako lakše doći do željenih ciljeva. Knjiga je svojesvrsni nastavak njezinog 'pokreta' na društvenoj mreži gdje je uz, sad već općeprihvaćeni i popularni hashtag #LjetoBezParea sa svojom zajednicom dijelila savjete.

No ni ne zaboravlja ni nasmijati one koji je prate pa im je pokazala snimku lica umrljanog od sjenila i maskare koje su joj se razlile niz obraze. 'Možda malo previše kapule u salati', opisala je fotografiju.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Uz to je RTL-ova voditeljica i producentica pratitelje počastila i fotografijom koja je nastala u prirodi. 'Priroda i društvo. Vruće je. Mentalno se temperiram u sakou. I did it', napisala je Antonija uz fotografiju na kojoj je odjevena u sako, a fotografijom dominira njen širok osmijeh. 'Predivna si', 'Lijep osmijeh', 'Uvijek lijepa i nasmijana', bili su samo neki su od komplimenata koje je dobila od svojih fanova kojima je očito, uljepšala dan.

'Što se tiče nametnutih mjerila, skrolanje po Instagramu, moram priznati, i mene ponekad baci u očaj. Ali pronađem i genijalne stvari. Napraviš svoj osobni štit. Nije to lako, sigurno. Ali ne promoviraju svi samo savršenstvo', rekla je nedavno u razgovoru za tportal.

  • +4
  • +1

Antonija Blaće

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL