I DALJE SU PRIJATELJI

Glumica Dora Fišter potvrdila razvod od slovenskog glumca: 'Obitelj smo za cijeli život. Ljubav nikad ne prestaje, samo mijenja oblike’

02.11.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Istaknuta hrvatska filmska, kazališna i televizijska glumica Dora Fišter, koju trenutno imamo prilike gledati u natjecateljskoj emisiji ‘Zvijezde pjevaju’ otkrila je kako već neko vrijeme nije u braku sa slovenskim glumcem Tadejem Tošom s kojim ima troje djece

Krajem lipnja 2006. godine hrvatska glumica Dora Fišter udala se za slovenskog kolegu Tadeja Toša u malome mjestu Kicarju pokraj Ptuja. Dvije godine kasnije rodila je prvu kćerkicu Evu, potom je 2011. dobila kćer Juliju, da bi sin Andrej stigao u travnju 2014.

Peteročlana obitelj živjela je na relaciji Ptuj- Zagreb i rijetko su se pojavljivali u medijima. Glumica je čak jedno vrijeme svoju karijeru stavila na čekanje kako bi se potpuno posvetila svojim mališanima.

Međutim, popularnu Bibu Kosmički iz serije ‘Odmori se, zaslužio si’ već četiri tjedna gledamo u HRT-ovoj natjecateljskoj emisiji ‘Zvijezde pjevaju’, pa sada i njezin privatni život izaziva veće zanimanje.

Tako je za magazin Story potvrdila da već neko vrijeme nije u braku s Tadejem, a o razlozima razvoda nije željela diskutirati. Otkrila je tek da su ona i bivši suprug u sjajnim prijateljskim odnosima te da će tako ostati zauvijek, zbog njihove prekrasne troje djece.

‘Kad zanemariš ego, ostane samo ljubav.Tadej stvarno ima predivno mjesto u mom srcu. Roditelji smo svojoj djeci, to nam je zajedničko i ne znam što bi to moglo poremetiti. Imamo najmanje tri razloga, a to su naša djeca, da budemo dobro. I obitelj smo za cijeli život. Ljubav nikad ne prestaje, samo mijenja oblike’, rekla je Fišter te dodala da je odavno u Hrvatskoj, dok su njezini nasljednici i dalje na relaciji Slovenija-Zagreb.