pronađen u svom stanu

Preminuo je glumac Michael K. Williams, Omar iz kultne serije 'The Wire'

07.09.2021 u 00:09

Bionic
Reading

Michael K. Williams, najpoznatiji po ulozi najpoznatiji po ulozi Omara, omiljenog lika iz kultne serije' Žica', pronađen je mrtav u 54. godini života u penthouseu u New Yorku

'S dubokom tugom obitelj javlja da je Michael Kenneth Williams, glumac nominiran za nagradu Emmy, preminuo. Traže za poštivanje njihove privatnost dok tuguju zbog ovog nepremostivog gubitka', izjavila je njegova dugogodišnja predstavnica, Marianna Shafran iz PR -a Shafran.

Williams je pronađen u ponedjeljak poslijepodne u svom stanu u Brooklynu, a uzrok smrti još nije poznat, no sumnja se kako se radi o predoziranju, piše New York Post. Glumca je pronašao njegov nećak u dnevnom boravku. 'Ne postoji sumnja na zločin, nema tragova nasilnog ulaska, niti nereda u stanu', otkrio je izvor.

Williams je slavu stekao ulogom u seriji 'Žica' gdje je utjelovio lik Omara Littlea, ali se proslavio i u 'Carstvu poroka' kao Chalky White. Ove godine je bio nominiran za nagradu Emmy za najbolju sporednu ulogu u seriji Lovecraft County.

Godinama je otvoreno govorio o problemu s drogom, čak i tijekom snimanja serije 'Žica'. Tada je rekao da se toliko uživio u ulogu lika Omara Littlea koji pljačka narkodilere da je to utjecalo i na njegov stvarni život.

  • +5
Michael K. Williams Izvor: Profimedia / Autor: Faye's Vision/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia