DJEČJA GLUMAČKA ZVIJEZDA

Preminuo glumac Jon Paul Steuer iz 'Zvjezdanih staza'

05.01.2018 u 22:36

Bionic
Reading

Glumac Jon Paul Steuer, koji je ostao zapamćen po ulozi u 'Novoj generaciji', prema mnogim kritičarima i obožavateljima najboljem serijalu 'Zvjezdanih staza', umro je u ponedjeljak, u dobi od 33 godine

Dječja zvijezda koja je svjetsku slavu stekla glumeći Alexandera Rozhenka u seriji iz osamdesetih godina, preminuo je na Novu godinu, javljaju oregonske novine Willamette Week, no uzrok smrti nije službeno objavljen.

Jon Paul je bio prvi glumac koji je glumio Alexandera Rozhenka, kojega su kasnije u različitim verzijama franšize igrali Brian Bonsall, Marc Worden i James Sloyan.

Autor: Youtube

Na vijest o njegovoj smrti reagirali su na službenoj Facebook stranici 'Zvjezdanih staza' objavljujući posvetu: 'Počivaj u miru, Jon Paul Steuer, prvi glumac koji je igrao Alexandera u 'Novoj generaciji'. Jako ćeš nam nedostajati'.

Nakon 'Zvjezdanih staza' glumio je u seriji 'Grace Under Fire'. Quentina Kellyja, najstarijeg sina glavnog lika serije Grace Kelly, koju je tumačila Brett Butler, glumio je u tri sezone.

Butler je imala problema sa zlouporabom droge i navukla negativni publicitet na sebe i seriju. Jon Paul seriju je napustio nakon treće sezone, jadajući se kasnije u intervjuima koliko su neprofesionalni bili ljudi unutar industrije.

'To me doista upropaštavalo. Nisam htio takvu vrstu pozornosti', rekao je Jon Paul, a dvije sezone nakon njegovog odlaska serija je ugašena.

Nakon što je napustio glumu, Jon Paul se pridružio glam punk bendu Kill City Thrillers, koji je 2005. godine promijenio ime u Soda Pop Kids, i u njemu je pod imenom Jonny P Jewels kao pjevač nastupao sve do raspada 2009. godine.

Bavio se i ugostiteljstvom, a prije nešto više od godinu dana pridružio se bendu P.R.O.B.L.E.M.S., koji su se od svog člana oprostili dirljivom porukom na Facebooku.

'Teška srca i tužnih misli javljamo o odlasku našeg dragog prijatelja i pjevača Jonnyja Jewelsa, a.k.a. Jon Paul Steuera.

Primanje Jonnyja u obitelj našeg disfunkcionalnog benda bila je jedna od najboljih odluka koju smo ikad donijeli. Donio nam je toliko potreban osjećaj zabave i radosti u srcima u svemu što smo radili.

Bio je s nama tek nešto više od godinu dana, ali uspjeli smo naše živote obogatiti vrijednim iskustvima dok  je bio naš pjevač.

Deseci nastupa kod kuće u Portlandu i u nekoliko država, nevjerojatna europska turneja, i naša jo uvijek najbolja pjesma...

Izgubili smo pjevača, ali daleko, daleko više od toga - izgubili smo prijatelja. Počivaj u miru, Jonny... Volimo te. Jon Paul Steuer, 27. ožujka 1984. - 1. siječnja 2018.', napisali su na svom Facebooku.